Groene kaart Mobility Mixx zorgt voor meer treinkilometers

De groene Mobility Card heeft inmiddels de grens van twintig miljoen kilometer bereikt. Dat is vijfhonderd keer de aarde rond. Het zou een uitstootvermindering van 2,4 megaton CO2 betekenen.

Met de Mobility Card kan een medewerker eenvoudig in de trein kan stappen zonder gedoe met kaartjes en declaraties want de treinreis wordt geboekt door Mobility Mixx. De kaart begint aan te slaan, aldus de LeasePlan-dochter. Steeds meer werkgevers vinden de weg naar Mobility Mixx en ook de introductie van de nieuwe travelcard voor tanken en openbaar vervoer zal een belangrijke bijdrage leveren aan een verdere verhoging van het aantal treinkilometers, zo voorspelt Mobility Mixx.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Groene kaart Mobility Mixx zorgt voor meer treinkilometers - Automobielmanagement.nl

Groene kaart Mobility Mixx zorgt voor meer treinkilometers

De groene Mobility Card heeft inmiddels de grens van twintig miljoen kilometer bereikt. Dat is vijfhonderd keer de aarde rond. Het zou een uitstootvermindering van 2,4 megaton CO2 betekenen.

Met de Mobility Card kan een medewerker eenvoudig in de trein kan stappen zonder gedoe met kaartjes en declaraties want de treinreis wordt geboekt door Mobility Mixx. De kaart begint aan te slaan, aldus de LeasePlan-dochter. Steeds meer werkgevers vinden de weg naar Mobility Mixx en ook de introductie van de nieuwe travelcard voor tanken en openbaar vervoer zal een belangrijke bijdrage leveren aan een verdere verhoging van het aantal treinkilometers, zo voorspelt Mobility Mixx.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding