Groen licht voor overname Tele Atlas door TomTom

De Europese Commissie heeft het groene licht gegeven voor de overname van Tele Atlas door de vaderlandse producent van satellietnavigatie TomTom.

Na een diepgaand onderzoek concludeert de Commissie dat de transactie geen belangrijke effecten voor de concurrentie zal hebben, aldus de mededeling uit Brussel. Commissaris Neelie Kroes: ”De SatNav-markt is belangrijk voor consumenten. Na het onderzoek ben ik ervan overtuigd dat de innovatie en concurrentie die we tot nu toe hebben gezien in SatNavs na deze fusie zal doorgaan en dat de consument zal blijven profiteren van nieuwe en innovatieve producten.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Groen licht voor overname Tele Atlas door TomTom - Automobielmanagement.nl

Groen licht voor overname Tele Atlas door TomTom

De Europese Commissie heeft het groene licht gegeven voor de overname van Tele Atlas door de vaderlandse producent van satellietnavigatie TomTom.

Na een diepgaand onderzoek concludeert de Commissie dat de transactie geen belangrijke effecten voor de concurrentie zal hebben, aldus de mededeling uit Brussel. Commissaris Neelie Kroes: ”De SatNav-markt is belangrijk voor consumenten. Na het onderzoek ben ik ervan overtuigd dat de innovatie en concurrentie die we tot nu toe hebben gezien in SatNavs na deze fusie zal doorgaan en dat de consument zal blijven profiteren van nieuwe en innovatieve producten.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding