Total krijgt veertien AdBlue-pompen

In de komende maanden implementeert Total een landelijk dekkend AdBlue-netwerk van veertien pompen. Eind juni moet het klaar zijn.

Dat gebeurt met de tankstations langs de snelwegen. Hiermee biedt Total ‘als eerste oliemaatschappij’ de transporteurs een compleet netwerk aan zodat die door heel Nederland en op de aanrijroutes naar het buitenland aan de pomp AdBlue kunnen tanken. Met de toename van trucks die voldoen aan de gestelde emissienormen neemt de vraag uit de markt naar AdBlue sterk toe. Behalve de al uitgeruste stations Zwinderen aan de A37 en Aurora aan de A4 worden er nu nog twaalf A-locaties voorzien van een AdBlue tankinstallatie. Het netwerk in Nederland zal deel uitmaken van een dekkend Europees netwerk van Total stations, waar klanten terecht kunnen voor het tanken van AdBlue. In 2008 bevat het netwerk ruim vierhonderd tankstations die zijn verspreid over de 25 Europese landen, waaronder dus veertien in Nederland. Verder worden op de meeste stations met truckfaciliteiten tien liter cans verkocht in de shop, in Nederland is dat op vijftig locaties. Verder biedt Total het product aan in 208 liter cans, duizend liter IBC’s (chemiecontainer) en home base installaties.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Total krijgt veertien AdBlue-pompen - Automobielmanagement.nl

Total krijgt veertien AdBlue-pompen

In de komende maanden implementeert Total een landelijk dekkend AdBlue-netwerk van veertien pompen. Eind juni moet het klaar zijn.

Dat gebeurt met de tankstations langs de snelwegen. Hiermee biedt Total ‘als eerste oliemaatschappij’ de transporteurs een compleet netwerk aan zodat die door heel Nederland en op de aanrijroutes naar het buitenland aan de pomp AdBlue kunnen tanken. Met de toename van trucks die voldoen aan de gestelde emissienormen neemt de vraag uit de markt naar AdBlue sterk toe. Behalve de al uitgeruste stations Zwinderen aan de A37 en Aurora aan de A4 worden er nu nog twaalf A-locaties voorzien van een AdBlue tankinstallatie. Het netwerk in Nederland zal deel uitmaken van een dekkend Europees netwerk van Total stations, waar klanten terecht kunnen voor het tanken van AdBlue. In 2008 bevat het netwerk ruim vierhonderd tankstations die zijn verspreid over de 25 Europese landen, waaronder dus veertien in Nederland. Verder worden op de meeste stations met truckfaciliteiten tien liter cans verkocht in de shop, in Nederland is dat op vijftig locaties. Verder biedt Total het product aan in 208 liter cans, duizend liter IBC’s (chemiecontainer) en home base installaties.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding