Louwman Groep en dealers naar Scania-pand in Den Haag

De Louwman Groep heeft het voormalige bedrijfspand van Scania in het Forepark in Den Haag aangekocht. Er komen dealers van Toyota en Lexus in en de holding van Louwman Groep.

Met de aankoop van dit complex – dat grotendeels herontwikkeld wordt – wil Louwman Retail zijn positie in de Haagse regio verder te versterken. Op het terrein zullen onder meer de nieuwe Louwman dealerbedrijven van Toyota en Lexus worden ontwikkeld. In het kantorencomplex zullen alle holdingactiviteiten van de Louwman Groep worden samengevoegd.   De huidige Toyota en Lexus activiteiten van Louwman Den Haag aan de Binckhorstlaan zullen worden ‘herontwikkeld’ en uitgebreid met een grootschalig occasioncentrum ten behoeve van de Louwman Retail dealergroep.      

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Louwman Groep en dealers naar Scania-pand in Den Haag - Automobielmanagement.nl

Louwman Groep en dealers naar Scania-pand in Den Haag

De Louwman Groep heeft het voormalige bedrijfspand van Scania in het Forepark in Den Haag aangekocht. Er komen dealers van Toyota en Lexus in en de holding van Louwman Groep.

Met de aankoop van dit complex – dat grotendeels herontwikkeld wordt – wil Louwman Retail zijn positie in de Haagse regio verder te versterken. Op het terrein zullen onder meer de nieuwe Louwman dealerbedrijven van Toyota en Lexus worden ontwikkeld. In het kantorencomplex zullen alle holdingactiviteiten van de Louwman Groep worden samengevoegd.   De huidige Toyota en Lexus activiteiten van Louwman Den Haag aan de Binckhorstlaan zullen worden ‘herontwikkeld’ en uitgebreid met een grootschalig occasioncentrum ten behoeve van de Louwman Retail dealergroep.      

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding