Toen Iveco Nederland in 2000 de deuren sloot van haar vestiging te Apeldoorn, vestigde de Nederlandse invoerder van de Italiaanse bedrijfswagens zich in het zuiden van het land, regio Breda.  Na acht jaar is Iveco terug in het centrum van het land, op het bedrijventerrein De Schalm te Andelst.
Gelegen langs de A15 en op enkele kilometers van de A50 koos Iveco voor een A-locatie, op een kavel ter grootte van circa 2.300 vierkante meter. Het ruim 1.300 vierkante meter grote gebouw omvat naast de kantoorruimtes ook een werkplaats en een praktijk- en theorielokaal waar sinds kort de opleidingen van het personeel uit het netwerk plaats vinden.

Bovendien is het gebouw omgeven door een ruime parkeerplaats, waar voor de gelegenheid van de opening een line-up was voorzien van Iveco voertuigen.
Henk van Leuven, general manager van Iveco Nederland nam als eerste het woord tijdens de openingstoespraken, waarbij hij het belang van het nieuwe pand onderstreepte met het zicht op de toekomst. ‘Gezien het economische klimaat moeten we positief blijven denken en samen werken.’ 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding