De drie dagen durende tocht deed elf steden aan en bij Shell stations langs de autosnelwegen werden kaartjes verkocht voor AutoRAI 2009. De opbrengst hiervan werd door AutoRAI en RAI Vereniging aan het EKZ geschonken. De Elfstedentocht finishte zaterdag 14 maart op het DAF Testcircuit in Eindhoven, tijdens de AD Autowereld Droomdag die het AD samen met AutoRAI organiseerde.
Aan het eind van de AutoRAI Elfstedentocht werd door Hans Bakker, voorzitter van de directie van Amsterdam RAI, een cheque ter waarde van 15.736 euro overhandigd aan Geri Donkervoort, hoofd fondsenwerving stichting steun Emma kinderziekenhuis AMC. 
AutoRAI 2009 is geopend van 1 tot en met 11 april. Op 31 maart vindt de Exclusive Preview plaats, waarvoor kaarten uitsluitend via www.autorai.nl en www.carros.nl kunnen worden besteld. Meer informatie is te vinden op www.autorai.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding