Het Blaricumse bedrijf Pouw Beheer onderhandelt nog met curatoren Groenewegen en De Jong van het in surseance zitende Kroymans over overname van dertien dealerbedrijven in het zuiden van Nederland. Ook voor het goedlopende Kia is veel interesse. De curatoren werkten afgelopen weekend door aan een toekomstplan, schrijft De Gooi- en Eemlander.
Onbekend is welke gevolgen de acute problemen hebben voor de bouw van het nieuwe hoofdkantoor aan de Arena in Hilversum. Dit enorme pand aan de achterzijde van de vroegere hoofdvestiging aan de Soestdijkerstraatweg grenst aan de atletiekbaan. Het zou in april van dit jaar geopend worden. De aannemer legde het werk onlangs enige dagen stil in verband met een vermeend probleem over de betaling.
Frits Kroymans’ grootvader stichtte het autobedrijf in Hilversum. De eigenaar is verwoed autocoureur en verzamelaar van automobielen. Hij bezit veel onroerend goed en bewoont sinds ruim tien jaar een buitenhuis aan de Vecht.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding