Om dit belang te onderstrepen, wordt elk jaar de prijs voor ‘Het Beste Leerbedrijf’ uitgereikt door het ministerie van OCW. Een onderscheiding voor het bedrijf dat praktijkleren het beste stimuleert en toepast en daarmee een voorbeeld is voor andere leerbedrijven

Innovam is op zoek naar het Beste Leerbedrijf van de mobiliteitsbranche in de categorie Personenauto, Bedrijfsauto en Tweewieler. De overall winnaar van deze verkiezing vertegenwoordigt de automobielbranche tijdens de landelijke verkiezing waaraan alle branches deelnemen.

De jury bestaat uit: Jos Kleiboer, manager werkgeverszaken Bovag,  Jan van Geffen, Zadkine, adjunct directeur techniek, lid BTG-mct, Jan Derijck, coördinator arbeidsmarkt en opleidingen in de metaalsectoren, FNV Bondgenoten, Teun de Vos, opleidingsmanager Truckland Noordholland, winnaar beste leerbedrijf 2008, Martine Broere, directeur onderwijs Innovam.

Door mee te dingen, krijgt het leerbedrijf de kans om te laten zien hoe het investeert in de generatie van de toekomst en genereert het bedrijf ook nog eens veel publiciteit. Uit alle aanmeldingen zal een eerste selectie van negen bedrijven worden gemaakt. De jury bezoekt deze negen genomineerde bedrijven in de maand september/oktober 2009. Aanmelden kan tot 1 augustus via www.innovam.nl/besteleerbedrijf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding