Het is tijd voor antwoorden, tijd voor visie op de automotive retail.  De resultaten van het brancheonderzoek ‘De Autodealer in 2015′ dat Bovag Autodealers momenteel door DBSC Consulting laat uitvoeren, zullen worden bekendgemaakt. (Mee eens met dat onderzoek? Stem mee op de poll rechts onder op de homepage van automobielmanagement.nl).

Verder geeft een aantal deskundigen van binnen en buiten de branche een heldere visie op de toekomst vanuit hun vakgebied, zegt de organisatie.  

Op het Dealercongres 2010 zal ook de nieuwe voorzitter van Bovag Autodealers aantreden, want na zeven jaar neemt de afdeling afscheid van Geert Vermeer. Op 9 maart geeft hij de voorzittershamer door aan zijn opvolger. Traditiegetrouw wordt ook de Rodi 2009 uitgereikt. Welke importeur is erin geslaagd in economisch moeilijke tijden een goede relatie met zijn dealers te onderhouden? Bij de feestelijke uitreiking wordt het bekendgemaakt. Dit jaar zijn er prijzen te winnen in twee categorieën: de importeur die in het geheel het beste scoort en de importeur die het snelst is gestegen in de ranglijst.

Het zestiende Dealercongres vindt plaats op dinsdag 9 maart 2010 in het Utrechtse Beatrix Theater.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding