Saab-importeur vertrouwt op goede intentie Muller

Beherman Nederland, de importeur van Saab, is erg blij met de recente gang van zaken rondom de overname van Saab door Spyker. “We hebben er vertrouwen in, absoluut”, aldus woordvoerder Ineke van Klei.

Hoewel niets zeker is in het leven, denkt men bij de Beherman Nederland – sinds het faillissement van Kroymans-dochter Saab Nederland de importeur –  dat ‘meneer Muller wel de goede intenties heeft’.

Volgens de importeur wordt er nog wel wat geproduceerd, maar de productie zal de komende  weken waarschijnlijk stil komen te liggen. "Er moeten nieuwe afspraken worden gemaakt met leveranciers. Dat zal een aantal weken duren. We verwachten een levertijd die een week of vijf langer is dan normaal." Volgens de Nederlandse importeur is het van belang dat het managementteam van Saab Automobile zo snel mogelijk weer wordt geïnstalleerd. "Het management was op een zijspoor gezet toen GM de ontmanteling heeft gestart."

Op het moment is de Saab-dealer in Maastricht bezig te voorkomen dat het de deuren moet sluiten. "Men is er bezig te kijken of een doorstart mogelijk is", aldus Van Klei. Saab heeft op het moment in Nederland 26 dealers en acht erkend reparateurs.

Meer over Saab op televisie en yputube vindt u hier.

  

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Saab-importeur vertrouwt op goede intentie Muller - Automobielmanagement.nl

Saab-importeur vertrouwt op goede intentie Muller

Beherman Nederland, de importeur van Saab, is erg blij met de recente gang van zaken rondom de overname van Saab door Spyker. “We hebben er vertrouwen in, absoluut”, aldus woordvoerder Ineke van Klei.

Hoewel niets zeker is in het leven, denkt men bij de Beherman Nederland – sinds het faillissement van Kroymans-dochter Saab Nederland de importeur –  dat ‘meneer Muller wel de goede intenties heeft’.

Volgens de importeur wordt er nog wel wat geproduceerd, maar de productie zal de komende  weken waarschijnlijk stil komen te liggen. "Er moeten nieuwe afspraken worden gemaakt met leveranciers. Dat zal een aantal weken duren. We verwachten een levertijd die een week of vijf langer is dan normaal." Volgens de Nederlandse importeur is het van belang dat het managementteam van Saab Automobile zo snel mogelijk weer wordt geïnstalleerd. "Het management was op een zijspoor gezet toen GM de ontmanteling heeft gestart."

Op het moment is de Saab-dealer in Maastricht bezig te voorkomen dat het de deuren moet sluiten. "Men is er bezig te kijken of een doorstart mogelijk is", aldus Van Klei. Saab heeft op het moment in Nederland 26 dealers en acht erkend reparateurs.

Meer over Saab op televisie en yputube vindt u hier.

  

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding