Laatste pluk Kroymans-auto’s onder de hamer (met fotoserie)

BVA-Auctions veilt vanaf vrijdag online een serie exclusieve auto’s waaronder de laatste pluk Kroymans-auto’s.

Woordvoerder Marc Beenen van het veilinghuis BVA-Auctions bevestigt dat de laatste ‘pluk’ van Kroymans erbij zit. "We hebben inmiddels zestien veilingen van Kroymans gehad. Driezuizend auto’s in totaal." We veilen nu circa 25 luxe personenwagens in Breukelen, waaronder twaalf Jaguars, drie Ferrari’s, twee BMW’s, twee Maserati’s, een Mercedes en een Maybach 5.7 die 73.500 euro moet opbrengen." Het betreft nieuwe exemplaren en jonge occasions. Een deel van deze auto’s, zes stuks, komt uit de boedel van Kroymans." Of de ongeveer drieduizend zwervende Cadillacs van Kroymans ook onder de hamer bij BVA komen is nog de vraag. "Zolang de eigendomsvraag nog niet duidelijk is zeker niet," meldt Beenen.

 

De wagens staan volgens het veilinghuis scherp geprijsd.  Zo moet een BMW X5 3.0 diesel uit 2007 – met 65.130 kilometer op de teller – minimaal 21 duizend euro opbrengen. Een nieuwe Maserati Quattroporte 4,2 V8 (benzine), mag weg vanaf 55 duizend euro. Die prijzen zijn wel exclusief btw en veilingkosten. De online veiling op de site van BVA-Auctions start vrijdag 19 februari 2010 om 17:00 uur en loopt tot maandag 22 februari, 18:00 uur. BVA heeft inmiddels een aparte automotive unit uit de grond gestampt en zal zich in de toekomst meer op dit marktsegment gaan richten. "Niet alleen met kavels uit faillissementen. Ook van verhuurbedrijven en grote holdings die transparantie zoeken in de financiële gang van zaken." Woordvoerder Beenen erkent dat er vanuit de branche inmiddels de nodige contacten zijn gelegd.

 

http://www.bva-auctions.com/auction/index/1654 (Kroymans)

http://www.bva-auctions.com/auction/index/1747

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Laatste pluk Kroymans-auto’s onder de hamer (met fotoserie) - Automobielmanagement.nl

Laatste pluk Kroymans-auto’s onder de hamer (met fotoserie)

BVA-Auctions veilt vanaf vrijdag online een serie exclusieve auto’s waaronder de laatste pluk Kroymans-auto’s.

Woordvoerder Marc Beenen van het veilinghuis BVA-Auctions bevestigt dat de laatste ‘pluk’ van Kroymans erbij zit. "We hebben inmiddels zestien veilingen van Kroymans gehad. Driezuizend auto’s in totaal." We veilen nu circa 25 luxe personenwagens in Breukelen, waaronder twaalf Jaguars, drie Ferrari’s, twee BMW’s, twee Maserati’s, een Mercedes en een Maybach 5.7 die 73.500 euro moet opbrengen." Het betreft nieuwe exemplaren en jonge occasions. Een deel van deze auto’s, zes stuks, komt uit de boedel van Kroymans." Of de ongeveer drieduizend zwervende Cadillacs van Kroymans ook onder de hamer bij BVA komen is nog de vraag. "Zolang de eigendomsvraag nog niet duidelijk is zeker niet," meldt Beenen.

 

De wagens staan volgens het veilinghuis scherp geprijsd.  Zo moet een BMW X5 3.0 diesel uit 2007 – met 65.130 kilometer op de teller – minimaal 21 duizend euro opbrengen. Een nieuwe Maserati Quattroporte 4,2 V8 (benzine), mag weg vanaf 55 duizend euro. Die prijzen zijn wel exclusief btw en veilingkosten. De online veiling op de site van BVA-Auctions start vrijdag 19 februari 2010 om 17:00 uur en loopt tot maandag 22 februari, 18:00 uur. BVA heeft inmiddels een aparte automotive unit uit de grond gestampt en zal zich in de toekomst meer op dit marktsegment gaan richten. "Niet alleen met kavels uit faillissementen. Ook van verhuurbedrijven en grote holdings die transparantie zoeken in de financiële gang van zaken." Woordvoerder Beenen erkent dat er vanuit de branche inmiddels de nodige contacten zijn gelegd.

 

http://www.bva-auctions.com/auction/index/1654 (Kroymans)

http://www.bva-auctions.com/auction/index/1747

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding