Fiscus claimt bijna 55 miljoen euro van Kroymans

De Belastingdienst heeft een flinke rekening bij de curatoren van het failliete Kroymans afgeleverd. Volgens De Telegraaf eist de fiscus nog 54,7 miljoen euro van het auto-imperium dat begin 2009 failliet ging.

Het bedrag bestaat voor 28 miljoen aan niet afgedragen omzetbelasting. Volgens de curatoren zijn ondertussen al 4,9 duizend auto’s van de failliete Kroymans-ondernemingen alsnog verkocht. Dit blijkt uit het tweede faillissementsverslag van de Kroymans Groep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Fiscus claimt bijna 55 miljoen euro van Kroymans - Automobielmanagement.nl

Fiscus claimt bijna 55 miljoen euro van Kroymans

De Belastingdienst heeft een flinke rekening bij de curatoren van het failliete Kroymans afgeleverd. Volgens De Telegraaf eist de fiscus nog 54,7 miljoen euro van het auto-imperium dat begin 2009 failliet ging.

Het bedrag bestaat voor 28 miljoen aan niet afgedragen omzetbelasting. Volgens de curatoren zijn ondertussen al 4,9 duizend auto’s van de failliete Kroymans-ondernemingen alsnog verkocht. Dit blijkt uit het tweede faillissementsverslag van de Kroymans Groep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding