AM-poll: stijgende nieuwverkoop auto’s is tijdelijk

In de autobranche bestaat nogal wat twijfel of de groei van de nieuwverkoop zal aanhouden.

Een meerderheid van de stemmers op de poll van Automobiel Management vermoedt dat het gaat om een tijdelijke opleving: 59 procent is die mening toegedaan. Veertig procent vinkte ‘ja’ aan – ‘heel 2010 wordt beter dan 2009′; 1 procent van de stemmers zei ‘geen mening’ over de stelling te hebben.

Inmiddels staat er een nieuwe poll op de AM-website, gewijd aan het komende wereldkampioenschap voetbal. Op diverse manieren speelt de autobranche in op het evenement – een voetbal bij een proefrit, een Oranje-autovlag bij een apk, een WK-voetbal-replica bij de aanschaf van vier autobanden. Wat denkt u: brengt dit soort acties extra omzet binnen? Of kun je ze net zo goed achterwege laten? Vanaf nu kunt u uw stem uitbrengen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AM-poll: stijgende nieuwverkoop auto’s is tijdelijk - Automobielmanagement.nl

AM-poll: stijgende nieuwverkoop auto’s is tijdelijk

In de autobranche bestaat nogal wat twijfel of de groei van de nieuwverkoop zal aanhouden.

Een meerderheid van de stemmers op de poll van Automobiel Management vermoedt dat het gaat om een tijdelijke opleving: 59 procent is die mening toegedaan. Veertig procent vinkte ‘ja’ aan – ‘heel 2010 wordt beter dan 2009′; 1 procent van de stemmers zei ‘geen mening’ over de stelling te hebben.

Inmiddels staat er een nieuwe poll op de AM-website, gewijd aan het komende wereldkampioenschap voetbal. Op diverse manieren speelt de autobranche in op het evenement – een voetbal bij een proefrit, een Oranje-autovlag bij een apk, een WK-voetbal-replica bij de aanschaf van vier autobanden. Wat denkt u: brengt dit soort acties extra omzet binnen? Of kun je ze net zo goed achterwege laten? Vanaf nu kunt u uw stem uitbrengen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding