De fabrikant van verlichting-, elektronica, airco- en motorkoelingscomponenten, alsmede data- en diagnoseapparatuur is daarmee na Bovemij Verzekeringen en VWE de derde netwerkpartner van de afdeling.

Sinds 2006 heeft Bovag Onafhankelijke Autobedrijven voor partijen uit de branche de mogelijkheid om zich als netwerkpartner aan de afdeling te verbinden. Hella Nederland is sinds 1 mei 2010 netwerkpartner van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Bertho Eckhardt, voorzitter van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven: "Onze netwerkpartners dragen voor een belangrijk deel bij aan de meerwaarde die wij onze leden bieden. Hella heeft een goede naam en staat voor kwalitatief hoogwaardige producten."

Volgens Gertjan Sluijter, directeur Benelux van Hella, is het netwerkpartnerschap een logische stap voor zijn bedrijf: ‘Wij dragen het garagebedrijf een warm hart toe. Het is een van onze belangrijkste doelgroepen in de aftermarket. Met het netwerkpartnerschap willen we aan de zakelijke connectie met deze doelgroep iets extra’s toevoegen."