Chrysler trekt in bij Fiat

Chrysler Nederland trekt op 1 september aanstaande bij de Fiat Group in Lijnden in.

Daarmee komt een einde aan het zelfstandige importbedrijf van de Chrysler-merken (Chrysler, Jeep, Dodge) in Nederland. Alle personeelsleden en alle aspecten en activiteiten van het importbedrijf, die nu nog in Utrecht zijn gevestigd, gaan over naar de Fiat-importeur.
In 2007 besloten Daimler en Chrysler uit elkaar te gaan. De Nederlandse Chrysler-importeur ging als zelfstandige importorganisatie verder vanuit het huidige pand in Utrecht, naast Mercedes-Benz. De Chrysler-importeur nam een aantal backoffice-diensten van Daimler af, zoals algemene zaken, receptie en personeelszaken, die werden vastgelegd in diverse service level agreements. Die "SLA’s" lopen nu af.

"We zitten met 25 mensen bij de Chrysler-importeur dus niet heel dik in de mensen, aldus Bas van der Wal, PR-manager. "Iedereen gaat mee naar Fiat, er vallen geen ontslagen," 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Chrysler trekt in bij Fiat - Automobielmanagement.nl

Chrysler trekt in bij Fiat

Chrysler Nederland trekt op 1 september aanstaande bij de Fiat Group in Lijnden in.

Daarmee komt een einde aan het zelfstandige importbedrijf van de Chrysler-merken (Chrysler, Jeep, Dodge) in Nederland. Alle personeelsleden en alle aspecten en activiteiten van het importbedrijf, die nu nog in Utrecht zijn gevestigd, gaan over naar de Fiat-importeur.
In 2007 besloten Daimler en Chrysler uit elkaar te gaan. De Nederlandse Chrysler-importeur ging als zelfstandige importorganisatie verder vanuit het huidige pand in Utrecht, naast Mercedes-Benz. De Chrysler-importeur nam een aantal backoffice-diensten van Daimler af, zoals algemene zaken, receptie en personeelszaken, die werden vastgelegd in diverse service level agreements. Die "SLA’s" lopen nu af.

"We zitten met 25 mensen bij de Chrysler-importeur dus niet heel dik in de mensen, aldus Bas van der Wal, PR-manager. "Iedereen gaat mee naar Fiat, er vallen geen ontslagen," 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding