Peugeot.gevraagd.nl is onderdeel van de site Gevraagd.nl. Op deze site is een overzicht te vinden van taxatiepagina’s van verschillende merken en autobedrijven. Ook Nefkens Peugeot is nu actief op deze site. Het bedrijf heeft zo’n 24 procent van de Peugeot-markt in handen. Autobedrijven zonder deze ervaring kijken volgens Robert van Barneveld, sales manager van PGA Nederland meestal alleen naar het bouwjaar en het kilometrage. Daardoor zou vaak een te laag bod op de auto worden uitgebracht, "terwijl de vraag naar deze occasions aanzienlijk is."

Alle autobedrijven, van dealers tot universele autobedrijven kunnen hun Peugeot occasions via de site aanbieden. Het bouwjaar is vanaf 2004 en er mag maximaal 100 duizend kilometer op de teller staan. Vervolgens kijken zes occasionmanagers naar de gegevens van de aangeboden auto. Zij brengen ieder afzonderlijk een bod uit op de Peugeot, de klant krijgt alleen het hoogste bod te zien.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding