De gegevens zijn gebaseerd op de feiten uit het faillissementenregister van de afgelopen maand. Meest in het oog springend was vorige maand het bankroet van Selles, waarover u in de huidige AM meer details kunt vernemen. Overigens was week 43 een meevaller voor de branche: in de slotweek van vorige maand werden geen faillissementen uitgesproken.

Week 39

Rohart VOF – Nijverdal.

Week 40

Chrysler Jeep Apeldoorn BV – Apeldoorn; S.Y. Apeldoorn BV – Apeldoorn; Autoplaza Hilversum – Hilversum; Autobedrijf Sell-Cars BV – Zwolle; Selles D.C. Zwolle BV – Zwolle; Selles Autos Meppel BV – Meppel; Brink Auto Import BV – Beilen; Selles Apeldoorn Holding BV – Apeldoorn.

Week 41
Garagebedrijf C. Groenewegen H. Verhagen BV – Rotterdam; Autobedrijf M. Broekhuizen BV – Beusichem.

Week 42

International Insurance Corporation (Iic) NV – Amsterdam; Braakink Caravans VOF – Almelo; Garage Kamperfoelie – Amsterdam; WK Wagenpark Services Ltd – Delft.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding