Dat zei een woordvoerder van het bedrijf woensdag. Eerder deze maand kregen geïnteresseerden uit binnen- en buitenland informatie over Halfords. De zegsman wilde geen namen noemen en zei ook niet om hoeveel partijen het gaat. ,,We weten ook nog niet met hoeveel geïnteresseerden we de volgende fase ingaan.”

Macintosh zei bij de aankondiging van de verkoop dat de transactie voor het einde van dit jaar wordt afgerond. ,,We liggen daarmee op schema.” Macintosh verwacht een ,,positief resultaat” op de verkoop, maar de boekwinst zal niet in de buurt komen van de 90 miljoen euro die op het afstoten van BelCompany werd geboekt. ,,BelCompany was een stuk winstgevender dan Halfords.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding