Importeur Elmonet doet Th!nk in uitverkoop

Th!nk-importeur Elmonet doet de Th!nk in de uitverkoop.

Het EV-bedrijf in Amsterdam-Zuidoost, volle dochter van AutoBinck, adverteert er zelfs mee in opinieweekblad De Groene Amsterdammer van deze week.

De auto is flink afgeprijsd. In plaats van bijna 30.000 euro – en eerder nog 35.000 euro – kost de elektrische auto uit Noorwegen (http://www.thinkev.com/) nog geen 21 mille: 20.995,-. Dat maakt het de goedkoopste (100%) elektrische auto op de Nederlandse markt.

‘Elektrisch autorijden nog nooit zo voordelig!’, kopt Elmonet dan ook in zijn advertentie voor zijn ‘Speciale voorraadactie’. Een volle tank kost slechts €2,50, prijst Elmonet de Th!nk City aan. De auto is verkrijgbaar in meerdere kleuren en heeft een ‘Rijke standaard uitrusting’. Th!ink ging in juni failliet maar werd eind juli overgenomen door een Russische zakenman. Kort daarna werd de productie weer opgepakt door Valmet in Finland, waar Th!nk zijn auto’s laat maken. Eerder werden in dezelfde fabriek Saab cabrio’s, Opel Vectra’s en de Lada Samara gemaakt.

Het merk Th!nk is al meerdere keren van de ondergang gered en heeft dringend behoefte aan een nieuw model.

Importeur Elmonet doet Th!nk in uitverkoop - Automobielmanagement.nl

Importeur Elmonet doet Th!nk in uitverkoop

Th!nk-importeur Elmonet doet de Th!nk in de uitverkoop.

Het EV-bedrijf in Amsterdam-Zuidoost, volle dochter van AutoBinck, adverteert er zelfs mee in opinieweekblad De Groene Amsterdammer van deze week.

De auto is flink afgeprijsd. In plaats van bijna 30.000 euro – en eerder nog 35.000 euro – kost de elektrische auto uit Noorwegen (http://www.thinkev.com/) nog geen 21 mille: 20.995,-. Dat maakt het de goedkoopste (100%) elektrische auto op de Nederlandse markt.

‘Elektrisch autorijden nog nooit zo voordelig!’, kopt Elmonet dan ook in zijn advertentie voor zijn ‘Speciale voorraadactie’. Een volle tank kost slechts €2,50, prijst Elmonet de Th!nk City aan. De auto is verkrijgbaar in meerdere kleuren en heeft een ‘Rijke standaard uitrusting’. Th!ink ging in juni failliet maar werd eind juli overgenomen door een Russische zakenman. Kort daarna werd de productie weer opgepakt door Valmet in Finland, waar Th!nk zijn auto’s laat maken. Eerder werden in dezelfde fabriek Saab cabrio’s, Opel Vectra’s en de Lada Samara gemaakt.

Het merk Th!nk is al meerdere keren van de ondergang gered en heeft dringend behoefte aan een nieuw model.