VWE gaat meer sturende informatie leveren

VWE zet stevig in op groei in 2012. Directeur Michel Corveleijn zegt met meer producten te komen die in het werkplaatsproces een rol gaan spelen. Ook de stap naar voorspellende data is in voorbereiding, aldus Corveleijn in de komende AM Oliebollenkrant.

Via voorspellende statistische modellen denkt men in Heerhugowaard de klant met meer sturende informatie van dienst te kunnen zijn. "We hebben gegevens vanaf 2000 waar we  meer mee kunnen doen. We kunnen de klant informatie bieden waarop beleidsbeslissingen genomen kunnen worden. We hebben de tools en de kennis."

Harde data voor de werkplaats hebben ook de aandacht van VWE. De opkomst van formules, waardoor de werkplaats vaak te doen krijgt met een keur aan merken, ontbeert het vaak aan goede en betaalbare werkplaatsinformatie. Daar kunnen we en zullen we zeker een rol in gaan spelen", voorspelt Michel Corveleijn.

 

Lees meer in AM Oliebollenkrant.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

VWE gaat meer sturende informatie leveren - Automobielmanagement.nl

VWE gaat meer sturende informatie leveren

VWE zet stevig in op groei in 2012. Directeur Michel Corveleijn zegt met meer producten te komen die in het werkplaatsproces een rol gaan spelen. Ook de stap naar voorspellende data is in voorbereiding, aldus Corveleijn in de komende AM Oliebollenkrant.

Via voorspellende statistische modellen denkt men in Heerhugowaard de klant met meer sturende informatie van dienst te kunnen zijn. "We hebben gegevens vanaf 2000 waar we  meer mee kunnen doen. We kunnen de klant informatie bieden waarop beleidsbeslissingen genomen kunnen worden. We hebben de tools en de kennis."

Harde data voor de werkplaats hebben ook de aandacht van VWE. De opkomst van formules, waardoor de werkplaats vaak te doen krijgt met een keur aan merken, ontbeert het vaak aan goede en betaalbare werkplaatsinformatie. Daar kunnen we en zullen we zeker een rol in gaan spelen", voorspelt Michel Corveleijn.

 

Lees meer in AM Oliebollenkrant.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding