Occasionknaller 2012 levert gericht publiek

In het Paasweekend van 8 en 9 april 2012, vindt er een occasionshow plaats op het evenemententerrein Biddinghuizen; Occasionknallers 2012.

De show is opgezet rond een nieuwe formule. De zoektocht naar een jong gebruikte vervangende auto moet een feestje zijn. In de praktijk is dit volgens beursorganisator Mark Scheltinga vaak een tijdrovende zoektocht met een aaneenschakeling van negatieve ervaringen.  

Een van de initiatiefnemers Mark Scheltinga: "Uit onderzoeken en gesprekken met onze partners blijkt, dat het overgrote deel van de occasionkopers niet weet waar te beginnen met de zoektocht naar een goede occasion. Het live zoeken tussen enkele duizenden occasions bij elkaar blijken aspirant kopers zeer prettig te vinden. Dat bespaart flink wat tijd en ritjes naar diverse occasionaanbieders, waar slechts een beperkt aanbod te vinden is. Uniek tijdens de show is de mogelijkheid om op het evenemententerrein direct een proefrit te maken. Door de beschikbare ruimte en de ruime opstelling, kan een occasion gemakkelijk doorschuiven voor een ritje.
Om het feestelijke karakter te benadrukken worden op beide evenementdagen bovendien auto’s verloot onder de aanwezige bezoekers. Elke dag een splinternieuwe Citroen C1 en op de Paasmaandag bovendien een Ferrari Testarossa."

Naast gemak en overzichtelijkheid voor de consument, biedt het evenement een uitstekend platform voor de occasionbranche, die lang verstoken is geweest van  dergelijke groots opgezette show. Is het in de showrooms wachten op een klant, op Occasionknallers worden enkele duizenden high interest bezoekers verwacht, die met gerichte campagnes via direct-mail en e-mail hun weg naar naar het evenement weten te vinden. Om dat te realiseren is de hulp ingeschakeld van A2SP -leverancier van automotive communicatie en informatie aan zesduizend automotive bedrijven. De potentiële koper krijgt een op maat gemaakte direct mail toegestuurd met informatie over het evenement, enkele aangeboden auto’s en de speciale acties, zoals een autoverzekering en een autofinanciering. A2SP zorgt bovendien voor andere handige tools, zoals een waardetaxatie app en Autoafspraak.nl, zodat snel en efficiënt getaxeerd kan worden. Ook proefritafspraken kunnen geboekt worden.

De eerste editie van dit unieke evenement vindt plaats op Paaszondag en Paasmaandag van 10.00 tot 18.00 uur op het evenemententerrein Biddinghuizen, direct naast Walibi Holland. Via het occasionaanbod is er een doorgang naar het attractiepark. Gedurende het Paasweekend gaat Walibi Holland voor het eerst weer open. Het park is eveneens geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Bezoekers aan de show kunnen via internet vanaf 1 februari entreetickets kopen en zij ontvangen bij aanschaf van een kaartje het tweede kaartje gratis.

Meer informatie over het evenement is te vinden op de speciale website www.occasionknallers.nl. Het complete aanbod is drie weken voor de show online te bekijken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Leuk initiatief. Nadeel is echter dat je de auto niet direct op je naam kunt zetten, kopen en meenemen. Ik heb nog wel wat leuke suggesties.

Geplaatst door: NL Power Autostyling op
Occasionknaller 2012 levert gericht publiek - Automobielmanagement.nl

Occasionknaller 2012 levert gericht publiek

In het Paasweekend van 8 en 9 april 2012, vindt er een occasionshow plaats op het evenemententerrein Biddinghuizen; Occasionknallers 2012.

De show is opgezet rond een nieuwe formule. De zoektocht naar een jong gebruikte vervangende auto moet een feestje zijn. In de praktijk is dit volgens beursorganisator Mark Scheltinga vaak een tijdrovende zoektocht met een aaneenschakeling van negatieve ervaringen.  

Een van de initiatiefnemers Mark Scheltinga: "Uit onderzoeken en gesprekken met onze partners blijkt, dat het overgrote deel van de occasionkopers niet weet waar te beginnen met de zoektocht naar een goede occasion. Het live zoeken tussen enkele duizenden occasions bij elkaar blijken aspirant kopers zeer prettig te vinden. Dat bespaart flink wat tijd en ritjes naar diverse occasionaanbieders, waar slechts een beperkt aanbod te vinden is. Uniek tijdens de show is de mogelijkheid om op het evenemententerrein direct een proefrit te maken. Door de beschikbare ruimte en de ruime opstelling, kan een occasion gemakkelijk doorschuiven voor een ritje.
Om het feestelijke karakter te benadrukken worden op beide evenementdagen bovendien auto’s verloot onder de aanwezige bezoekers. Elke dag een splinternieuwe Citroen C1 en op de Paasmaandag bovendien een Ferrari Testarossa."

Naast gemak en overzichtelijkheid voor de consument, biedt het evenement een uitstekend platform voor de occasionbranche, die lang verstoken is geweest van  dergelijke groots opgezette show. Is het in de showrooms wachten op een klant, op Occasionknallers worden enkele duizenden high interest bezoekers verwacht, die met gerichte campagnes via direct-mail en e-mail hun weg naar naar het evenement weten te vinden. Om dat te realiseren is de hulp ingeschakeld van A2SP -leverancier van automotive communicatie en informatie aan zesduizend automotive bedrijven. De potentiële koper krijgt een op maat gemaakte direct mail toegestuurd met informatie over het evenement, enkele aangeboden auto’s en de speciale acties, zoals een autoverzekering en een autofinanciering. A2SP zorgt bovendien voor andere handige tools, zoals een waardetaxatie app en Autoafspraak.nl, zodat snel en efficiënt getaxeerd kan worden. Ook proefritafspraken kunnen geboekt worden.

De eerste editie van dit unieke evenement vindt plaats op Paaszondag en Paasmaandag van 10.00 tot 18.00 uur op het evenemententerrein Biddinghuizen, direct naast Walibi Holland. Via het occasionaanbod is er een doorgang naar het attractiepark. Gedurende het Paasweekend gaat Walibi Holland voor het eerst weer open. Het park is eveneens geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Bezoekers aan de show kunnen via internet vanaf 1 februari entreetickets kopen en zij ontvangen bij aanschaf van een kaartje het tweede kaartje gratis.

Meer informatie over het evenement is te vinden op de speciale website www.occasionknallers.nl. Het complete aanbod is drie weken voor de show online te bekijken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Leuk initiatief. Nadeel is echter dat je de auto niet direct op je naam kunt zetten, kopen en meenemen. Ik heb nog wel wat leuke suggesties.

Geplaatst door: NL Power Autostyling op