Pon koopt Duitse Reifen Gundlach

Het Japanse Handelskonzern Itochu heeft Reifen Gundlach per 1 januari 2012 verkocht aan de Pon Groep.

Reifen Gundlach heeft haar hoofdvestiging in Raubach en beschikt in totaal over zeven vestigingen. Itochu heeft het afgelopen Jaar de grote Fast-Fit-keten Kwik-Fit gekocht en daarmee een heroriëntatie in de bandenbranche aangekondigd. Handelsorganisatie Pon’s Automobielhandel is het grootste familiebedrijf in Nederland met een zwaartepunt in de automotive branche. In de bandenbranche is men vertegenwoordigd met de Continental Banden Groep, de bandengroothandel Summa Tyre en sinds 2010 met Euro-Tyre.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Pon koopt Duitse Reifen Gundlach - Automobielmanagement.nl

Pon koopt Duitse Reifen Gundlach

Het Japanse Handelskonzern Itochu heeft Reifen Gundlach per 1 januari 2012 verkocht aan de Pon Groep.

Reifen Gundlach heeft haar hoofdvestiging in Raubach en beschikt in totaal over zeven vestigingen. Itochu heeft het afgelopen Jaar de grote Fast-Fit-keten Kwik-Fit gekocht en daarmee een heroriëntatie in de bandenbranche aangekondigd. Handelsorganisatie Pon’s Automobielhandel is het grootste familiebedrijf in Nederland met een zwaartepunt in de automotive branche. In de bandenbranche is men vertegenwoordigd met de Continental Banden Groep, de bandengroothandel Summa Tyre en sinds 2010 met Euro-Tyre.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding