Louwman eigenaar van stuk geluidswal A2

De Hessing-showroom in de geluidswal langs de A2 is inmiddels officieel eigendom van de Louwman Groep. “De koopakte is gepasseerd en wij bezitten nu letterlijk een deel van de geluidswal. Beter gezegd: één van de wanden,” aldus woordvoerder Guido Roozekrans van Louwman Groep.

Investeren in het straatmeubilair van de overheid is mogelijk en blijkbaar lucratief. Frits Hessing heeft hiermee naar verluidt zijn schuld van ruim elf miljoen euro aan de financieringsmaatschappij Alcredis – eigendom van Evert Louwman – afgelost.

De bestemming die het pand gaat krijgen is nog niet bekend. Zeker lijkt het dat de vissenkom gevat in twee delen geluidswal automerk Lexus gaat herbergen. Tot ongeveer een jaar geleden had het Japanse luxemerk nog een vestiging aan de andere kant van de A2.

Welke eventuele andere automerken naast Lexus komen te staan blijft nog de vraag. De onderhandelingen over de luxe merken die Hessing voert spelen zich op verschillende platforms af. Zeker de merkeigenaren – BMW en VW – die door het faillissement de handen vrij hebben roeren zich op de achtergrond. Zo volgt importeur Pon de gang van zaken rond de merken Bugatti, Lamborghini en Bentley ‘met grote belangstelling’.

Meer artikelen? Lees het Themadossier Hessing.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Louwman eigenaar van stuk geluidswal A2 - Automobielmanagement.nl

Louwman eigenaar van stuk geluidswal A2

De Hessing-showroom in de geluidswal langs de A2 is inmiddels officieel eigendom van de Louwman Groep. “De koopakte is gepasseerd en wij bezitten nu letterlijk een deel van de geluidswal. Beter gezegd: één van de wanden,” aldus woordvoerder Guido Roozekrans van Louwman Groep.

Investeren in het straatmeubilair van de overheid is mogelijk en blijkbaar lucratief. Frits Hessing heeft hiermee naar verluidt zijn schuld van ruim elf miljoen euro aan de financieringsmaatschappij Alcredis – eigendom van Evert Louwman – afgelost.

De bestemming die het pand gaat krijgen is nog niet bekend. Zeker lijkt het dat de vissenkom gevat in twee delen geluidswal automerk Lexus gaat herbergen. Tot ongeveer een jaar geleden had het Japanse luxemerk nog een vestiging aan de andere kant van de A2.

Welke eventuele andere automerken naast Lexus komen te staan blijft nog de vraag. De onderhandelingen over de luxe merken die Hessing voert spelen zich op verschillende platforms af. Zeker de merkeigenaren – BMW en VW – die door het faillissement de handen vrij hebben roeren zich op de achtergrond. Zo volgt importeur Pon de gang van zaken rond de merken Bugatti, Lamborghini en Bentley ‘met grote belangstelling’.

Meer artikelen? Lees het Themadossier Hessing.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding