Ginaf wel op de BedrijfsautoRAI 2012

Ginaf Trucks Nederland BV zal in april aanwezig zijn op de BedrijfsautoRAI 2012. Met de deelname aan de BedrijfsautoRAI wil Ginaf laten zien dat het weer terug is in de markt.

Ginaf neemt ook deel aan de Carrosserie Vakdagen Hardenberg, die momenteel (27, 28 en 29 maart) worden gehouden. Dit is een opmerkelijk feit, na het faillissement  in december 2011 en de overname door het Chinese CHTC, eind december 2011. Inmiddels is de productie bij Ginaf weer gestart, zij het op bescheiden schaal. De  organisatie is klaar voor de nieuwe uitdagingen, zoals Ginaf het noemt.  De eerste batch voertuigen is inmiddels geproduceerd, waaronder een C-truck en widespread conversies. Behalve met de bestaande voertuigen, is Ginaf druk met de ontwikkeling van nieuwe voertuigen. Ginaf staat op de BedrijfsautoRAI 2012 op stand 01.140 (hal 1).

 

Ginaf wel op de BedrijfsautoRAI 2012 - Automobielmanagement.nl

Ginaf wel op de BedrijfsautoRAI 2012

Ginaf Trucks Nederland BV zal in april aanwezig zijn op de BedrijfsautoRAI 2012. Met de deelname aan de BedrijfsautoRAI wil Ginaf laten zien dat het weer terug is in de markt.

Ginaf neemt ook deel aan de Carrosserie Vakdagen Hardenberg, die momenteel (27, 28 en 29 maart) worden gehouden. Dit is een opmerkelijk feit, na het faillissement  in december 2011 en de overname door het Chinese CHTC, eind december 2011. Inmiddels is de productie bij Ginaf weer gestart, zij het op bescheiden schaal. De  organisatie is klaar voor de nieuwe uitdagingen, zoals Ginaf het noemt.  De eerste batch voertuigen is inmiddels geproduceerd, waaronder een C-truck en widespread conversies. Behalve met de bestaande voertuigen, is Ginaf druk met de ontwikkeling van nieuwe voertuigen. Ginaf staat op de BedrijfsautoRAI 2012 op stand 01.140 (hal 1).