Nederlands record zuinig rijden verbroken

Tijdens de Shell FuelSave Challenge ‘Tour de Holland’ hebben John en Helen Taylor een nieuw zuinigheids record gevestigd in Nederland. In drie dagen tijd legden zij een afstand af van 1020 kilometer op veel minder dan één tank Shell FuelSave Euro 95. Zij realiseerden in hun Volkswagen Golf 1.4 TSI een verbruik van 25.5 kilometer op één liter.

Hiermee laten de Taylors volgens de brandstoffenleverancier zien dat automobilisten door het volgen van een aantal zuinig rijden tips in combinatie met het gebruik van de juiste brandstof geld kunnen besparen.

Met 65 liter Shell FuelSave Euro 95 in de tank van de Volkswagen Golf 1.4 TSI zijn de Taylors vrijdag 11 mei in Amsterdam van start gegaan. In drie dagen tijd hebben ze tien provincies bezocht en verschillende stops gemaakt om automobilisten te voorzien van zuinig rijden tips. Na 1020 kilometer op de teller en maar veertig liter brandstof verbruikt te hebben, kwamen de Taylors vanmiddag in Rotterdam over de streep.

"Met een gemiddeld verbruik van 1 op 25.5 scoren de Taylors ruim boven de fabrieksnorm van 1 op 16.1. Een prestatie die de Volkswagen importeur vooraf dapper en ambitieus noemde", aldus Alfonso Dozzi, Fuels marketing manager Benelux en Frankrijk van Shell Nederland.

Reacties

Goed gedaan! Persoonlijk haal ik met mijn Peugeot 107, in spits uren dagelijks woon-werk-verkeer, ruim de 1 op 22…ik zou dit record dus ook kunnen halen; zeker bij gunstigere tijden…

Geplaatst door: Alex op
Nederlands record zuinig rijden verbroken - Automobielmanagement.nl

Nederlands record zuinig rijden verbroken

Tijdens de Shell FuelSave Challenge ‘Tour de Holland’ hebben John en Helen Taylor een nieuw zuinigheids record gevestigd in Nederland. In drie dagen tijd legden zij een afstand af van 1020 kilometer op veel minder dan één tank Shell FuelSave Euro 95. Zij realiseerden in hun Volkswagen Golf 1.4 TSI een verbruik van 25.5 kilometer op één liter.

Hiermee laten de Taylors volgens de brandstoffenleverancier zien dat automobilisten door het volgen van een aantal zuinig rijden tips in combinatie met het gebruik van de juiste brandstof geld kunnen besparen.

Met 65 liter Shell FuelSave Euro 95 in de tank van de Volkswagen Golf 1.4 TSI zijn de Taylors vrijdag 11 mei in Amsterdam van start gegaan. In drie dagen tijd hebben ze tien provincies bezocht en verschillende stops gemaakt om automobilisten te voorzien van zuinig rijden tips. Na 1020 kilometer op de teller en maar veertig liter brandstof verbruikt te hebben, kwamen de Taylors vanmiddag in Rotterdam over de streep.

"Met een gemiddeld verbruik van 1 op 25.5 scoren de Taylors ruim boven de fabrieksnorm van 1 op 16.1. Een prestatie die de Volkswagen importeur vooraf dapper en ambitieus noemde", aldus Alfonso Dozzi, Fuels marketing manager Benelux en Frankrijk van Shell Nederland.

Reacties

Goed gedaan! Persoonlijk haal ik met mijn Peugeot 107, in spits uren dagelijks woon-werk-verkeer, ruim de 1 op 22…ik zou dit record dus ook kunnen halen; zeker bij gunstigere tijden…

Geplaatst door: Alex op