Komt er dan toch een vorm van kilometerbeprijzing, gaat de aanleg van wegen door of wordt er bezuinigd, wordt de zakelijke bestelauto wel of toch niet belast, gaat Nederland zich inzetten voor concurrentie op het Europese spoor? Het zijn maar een paar voorbeelden van onderwerpen die tijdens het debat aan de orde komen.

Vanzelfsprekend heeft EVO de belangen van haar leden reeds onder de aandacht gebracht bij de schrijvers van de verkiezingsprogramma’s van politieke partijen. Daarnaast heeft EVO voortdurend contact met bestuurders, ambtenaren en politici over voor EVO-leden belangrijke onderwerpen. Om die belangen extra kracht bij te zetten, is het belangrijk dat politici uit de mond van de bedrijven zelf horen waar aandacht aan besteed moet worden. Dat er vuurwerk valt te verwachten is duidelijk. De verkiezingen staan in het teken van de bezuinigingen op de Rijksbegroting en die hebben gevolgen voor bedrijven en hun logistieke operatie.

Dit debat op 4 september 2012 is een uitgelezen kans om te weten te komen waar u als ondernemer, in termen van logistieke belangen aan toe bent. De volgende thema’s zullen tijdens het debat ter sprake komen:

  • Fysieke infrastructuur en bereikbaarheid
  • Vervoermarkten
  • Milieu en duurzaamheid
  • Security, douane, internationale handel
  • (Administratieve) lasten en regeldruk
  • Ondernemerschap in relatie tot vervoer en logistiek
  • Voorschriften en regels met betrekking tot bestel- en vrachtauto’s

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding