De voorraden zijn onlangs verkocht aan LPG Equipment B.V. en deze nieuwe onderneming zal de levering aan de bestaande klanten voortzetten. LPG Equipment zal alle klanten overnemen met uitzondering van klanten uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Deze drie landen worden beleverd met LPG onderdelen vanuit de Duitse vestiging, GMS Europe GmbH.

Met het stoppen van deze activiteit maakt GMS de weg vrij voor verdere groei van met name GMS Lubricants B.V. waaronder het merk  JLM Lubricants valt. Onder dat merk worden sinds 2010  brandstofadditieven geleverd. Binnen 2 jaar is het aantal JLM distributeurs gegroeid tot 60, met name in Europe en Asia Pacific. Inmiddels is begin 2012 een eigen vestiging in Bangkok geopend om de markt in Asia Pacific beter te kunnen bedienen.

Het bedrijf wil benadrukken dat ‘de verkoop van voorraad LPG onderdelen en het overdoen van de verkoopactiviteit daarvan aan LPG Equipment B.V. geen enkel effect heeft op de overige groepsactiviteiten’.

Onder de GMS Group vallen, naast GMS Europe B.V., tevens GMS Lubricants B.V., GMS Automaterialen B.V., GMS Europe GmbH en GMS Automotive Asia Pacific Co., Ltd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding