TomTom komt met alles-in-één oplossing

TomTom Business Solutions introduceert Webfleet Tachograph Manager. Een alles-in-één-oplossing die bedrijven in staat stelt om de wet- en regelgeving rondom rij- en rusttijden efficiënter te beheren.

De oplossing biedt onder meer de mogelijkheid tot het handmatig en op afstand downloaden, archiveren en analyseren van tachograafdata. Dit is noodzakelijk om te voldoen aan nationale en Europese wetgeving. WebfleetTachograph Manager is een oplossing voor transportbedrijven die in hun wagenpark werken met diverse soorten tachografen.

"Het voldoen aan wet- en regelgeving is een belangrijk issue bij transportbedrijven. Het vereist een flinke investering in tijd en capaciteit om aanzienlijke financiële boetes te voorkomen", zegt Jeroen Groenendijk, sales director van TomTom Business Solutions. "Webfleet combineert fleet management en het voldoen aan wet- en regelgeving in één geïntegreerd systeem. Er zijn dus geen aparte oplossingen meer nodig, waardoor bedrijven hun efficiency vergroten en de administratie minder tijdrovend maken." 

Data blijft in Webfleet Tachograph Manager twee jaar bewaard. Analysetools stellen gebruikers in staat rapportages te maken met daarop overtredingen van bestuurders en mogelijke boetes.

Webfleet Tachograph Manager is verkrijgbaar vanaf 1 augustus 2013.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

TomTom komt met alles-in-één oplossing - Automobielmanagement.nl

TomTom komt met alles-in-één oplossing

TomTom Business Solutions introduceert Webfleet Tachograph Manager. Een alles-in-één-oplossing die bedrijven in staat stelt om de wet- en regelgeving rondom rij- en rusttijden efficiënter te beheren.

De oplossing biedt onder meer de mogelijkheid tot het handmatig en op afstand downloaden, archiveren en analyseren van tachograafdata. Dit is noodzakelijk om te voldoen aan nationale en Europese wetgeving. WebfleetTachograph Manager is een oplossing voor transportbedrijven die in hun wagenpark werken met diverse soorten tachografen.

"Het voldoen aan wet- en regelgeving is een belangrijk issue bij transportbedrijven. Het vereist een flinke investering in tijd en capaciteit om aanzienlijke financiële boetes te voorkomen", zegt Jeroen Groenendijk, sales director van TomTom Business Solutions. "Webfleet combineert fleet management en het voldoen aan wet- en regelgeving in één geïntegreerd systeem. Er zijn dus geen aparte oplossingen meer nodig, waardoor bedrijven hun efficiency vergroten en de administratie minder tijdrovend maken." 

Data blijft in Webfleet Tachograph Manager twee jaar bewaard. Analysetools stellen gebruikers in staat rapportages te maken met daarop overtredingen van bestuurders en mogelijke boetes.

Webfleet Tachograph Manager is verkrijgbaar vanaf 1 augustus 2013.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding