Het bedrijf denkt de 146 miljoen omzet die in 2012 werd geboekt dit jaar dan ook te gaan overtreffen. Met name de groei in het zakelijke segment (+ 10 procent) heeft bijgedragen aan deze toename. Fleetowners, leasemaatschappijen en transportbedrijven kiezen steeds vaker voor universeel onderhoud, aldus de Alwaysbemobile Company. Met all-inclusive fleetoplossingen en E-Commerce activiteiten wil men de groei op de zakelijke markt verder gaan stimuleren. Ook met de online-verkoop van banden en velgen doet men goede zaken, hier werd driehonderd procent geplust. In de tweede helft van 2013 voorziet de Alwaysbemobile Company in alle business units een verdere groei. "Daar draagt onder andere de nieuwe omzet door de landelijke verkoop van Autoglaz en de A-Rating bij Glasgarant aan bij", aldus ceo Luc van Bussel. Ook zal de Alwaysbemobile Company flink gaan profiteren van vrijgave van de onderhoudsmarkt, zo denkt Van Bussel.

Toch is het kennelijk niet allemaal hosanna bij het bedrijf: twee leden van de Raad van Commissarissen, voorzitter John Jaakke en Marcel Kannekens, hebben hun functie per direct neergelegd. Jaakke en Kannekens waren niet bereikbaar voor commentaar, maar naar verluidt hadden beide heren een verschil van mening met het management van The Alwaysbemobile Company over het te voeren beleid. Er wordt gezocht naar opvolgers.