KAV Autoverhuur neemt Tuk Tuk Company over

De Amsterdamse autoverhuurder KAV neemt Tuk Tuk Company TTC over. Het bedrijf is een onderdeel van Tuk Tuk Factory, de producent van onder meer de e-Tuk.

Tuk Tuk Company verhuurt in de regio Amsterdam elektrische e-Tuks met zeven zitplaatsen voor bedrijfsevenementen, feesten en groepsvervoer. Vanuit de KAV Groep zal TTC deze evenementen nu ook landelijk aanbieden. TTC heeft in 2006 de originele Thaise Tuk Tuk met benzinemotor geïntroduceerd als stadstaxi in o.a. Zandvoort, Amsterdam en Den Haag. Problemen met de kwaliteit en de uitstoot nekten de verdere groei. Maar met de e-Tuk zijn deze problemen verholpen. Volgens KAV is de tijd nu rijp voor de e-Tuk als stadstaxi, naast het evenementenvervoer. Door deze overname zet KAV (onder meer bekend van ConnectCar, Studentcar en Witkar deelauto’s) een volgende stap in het aanbieden van uitstootloos vervoer in Amsterdam en omgeving. Volgens directeur Hemmie Kerklingh van KAV heben de e-Tuks ‘een ongelofelijke aantrekkingskracht’.

Tuk Tuk Factory verkoopt zijn bedrijfsonderdeel TTC om zich volledig te kunnen richten op de productie en wereldwijde verkoop ervan. TTF is de producent van onder meer de e-Tuk. Directeur Roland Vos: "Wij verkopen e-Tuks van Groenland tot Dubai. Wij kunnen nu investeren in verdere groei."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

KAV Autoverhuur neemt Tuk Tuk Company over - Automobielmanagement.nl

KAV Autoverhuur neemt Tuk Tuk Company over

De Amsterdamse autoverhuurder KAV neemt Tuk Tuk Company TTC over. Het bedrijf is een onderdeel van Tuk Tuk Factory, de producent van onder meer de e-Tuk.

Tuk Tuk Company verhuurt in de regio Amsterdam elektrische e-Tuks met zeven zitplaatsen voor bedrijfsevenementen, feesten en groepsvervoer. Vanuit de KAV Groep zal TTC deze evenementen nu ook landelijk aanbieden. TTC heeft in 2006 de originele Thaise Tuk Tuk met benzinemotor geïntroduceerd als stadstaxi in o.a. Zandvoort, Amsterdam en Den Haag. Problemen met de kwaliteit en de uitstoot nekten de verdere groei. Maar met de e-Tuk zijn deze problemen verholpen. Volgens KAV is de tijd nu rijp voor de e-Tuk als stadstaxi, naast het evenementenvervoer. Door deze overname zet KAV (onder meer bekend van ConnectCar, Studentcar en Witkar deelauto’s) een volgende stap in het aanbieden van uitstootloos vervoer in Amsterdam en omgeving. Volgens directeur Hemmie Kerklingh van KAV heben de e-Tuks ‘een ongelofelijke aantrekkingskracht’.

Tuk Tuk Factory verkoopt zijn bedrijfsonderdeel TTC om zich volledig te kunnen richten op de productie en wereldwijde verkoop ervan. TTF is de producent van onder meer de e-Tuk. Directeur Roland Vos: "Wij verkopen e-Tuks van Groenland tot Dubai. Wij kunnen nu investeren in verdere groei."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding