25 faillissementen in december, 276 in 2013

In de Nederlandse automorive branche zijn in december 25 faillissementen uitgesproken.

In december 2012 waren dat er negentien. Alles bij elkaar leverde 2013 voor de sector 276 faillissementen op. Blijkens de gegevens uit het Faillissementsregister betrof het vorige maand de volgende bedrijven:

Week 49: Handels- en Exploitatiemaatschappij Grojo Kerkdriel – Kerkdriel; Garage Midden Nederland BV – Westervoort; Starlease Beheer BV – Nijmegen; Rtt Auto – Groningen; Van Der Meij Lease BV – Ferwert; Winnicki Auto’s – Venlo; Bandencentrum Gruijters Veldhoven BV – Veldhoven; Verbruggen-van Der Heijden – Volkel; Scootive Engineering BV – Waardenburg; Safe Retail BV – Apeldoorn

Week 50: Autokennedie BV – Oosterhout; V.O.F. Te Raa-Wassink – Eibergen; I&I Autobanden – Weert; Jack Van Liempt BV – ‘s-Hertogenbosch

Week 51: Vario Autoruitservice – Alkmaar; Er Op Uit Campers BV – Veldhoven; De Kruijf Holding BV – Uithoorn; Xxtrail Europe BV – Geesteren

Week 52: Van Der Molen Groningen BV – Groningen; Van Der Molen Haren BV – Haren; Wander Assen BV – Assen; German Select BV – Castricum; Autorecycling Driessen – Delft; Frank Van De Camp Kraan- en Minigraver Verhuur BV – Berghem; Auto Schade Centrum Breda BV.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

25 faillissementen in december, 276 in 2013 - Automobielmanagement.nl

25 faillissementen in december, 276 in 2013

In de Nederlandse automorive branche zijn in december 25 faillissementen uitgesproken.

In december 2012 waren dat er negentien. Alles bij elkaar leverde 2013 voor de sector 276 faillissementen op. Blijkens de gegevens uit het Faillissementsregister betrof het vorige maand de volgende bedrijven:

Week 49: Handels- en Exploitatiemaatschappij Grojo Kerkdriel – Kerkdriel; Garage Midden Nederland BV – Westervoort; Starlease Beheer BV – Nijmegen; Rtt Auto – Groningen; Van Der Meij Lease BV – Ferwert; Winnicki Auto’s – Venlo; Bandencentrum Gruijters Veldhoven BV – Veldhoven; Verbruggen-van Der Heijden – Volkel; Scootive Engineering BV – Waardenburg; Safe Retail BV – Apeldoorn

Week 50: Autokennedie BV – Oosterhout; V.O.F. Te Raa-Wassink – Eibergen; I&I Autobanden – Weert; Jack Van Liempt BV – ‘s-Hertogenbosch

Week 51: Vario Autoruitservice – Alkmaar; Er Op Uit Campers BV – Veldhoven; De Kruijf Holding BV – Uithoorn; Xxtrail Europe BV – Geesteren

Week 52: Van Der Molen Groningen BV – Groningen; Van Der Molen Haren BV – Haren; Wander Assen BV – Assen; German Select BV – Castricum; Autorecycling Driessen – Delft; Frank Van De Camp Kraan- en Minigraver Verhuur BV – Berghem; Auto Schade Centrum Breda BV.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding