Voormalige megahal Kroymans verkocht

De Overvechtse ondernemer Bob Scherrenberg heeft samen met Bob Bekkers en Jan Heus de befaamde Werkspoorkathedraal aan de Tractieweg 41 gekocht van Frits Kroymans.

Dat meldt de website destadUtrecht.nl.  Bob Scherrenberg heeft de enorme hal gekocht van Frits Kroymans, al heeft hij de roemruchte auto-ondernemer nooit gezien, aldus Scherrenberg.  De vraagprijs was zo’n vier miljoen euro en het is niet bekend hoeveel Scherrenberg ervoor heeft betaald.

De bedoeling is nu dat er creatieve bedrijven en horeca in de hal komen. Dat werd gisteravond bekendgemaakt tijdens een kleinschalige bijeenkomst van projectontwikkelaren en ondernemers in de oude fabriekshal van het Werkspoor.

Scherrenberg was gelijk om toen hij het pand van binnen zag, aldus het bericht. Hij gaat kijken of de fabriekshal en de nabijgelegen haven komende zomer al op een of andere manier in gebruik genomen kunnen worden. Ook een andere fabriekshal van Werkspoor, aan de overkant van de Tractieweg, is aangekocht door het ontwikkelcollectief Connecting Cartesius. En ook bij deze 175 meter lange oude fabriekshal is het de bedoeling dat er creatieve bedrijven en horeca in komen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Voormalige megahal Kroymans verkocht - Automobielmanagement.nl

Voormalige megahal Kroymans verkocht

De Overvechtse ondernemer Bob Scherrenberg heeft samen met Bob Bekkers en Jan Heus de befaamde Werkspoorkathedraal aan de Tractieweg 41 gekocht van Frits Kroymans.

Dat meldt de website destadUtrecht.nl.  Bob Scherrenberg heeft de enorme hal gekocht van Frits Kroymans, al heeft hij de roemruchte auto-ondernemer nooit gezien, aldus Scherrenberg.  De vraagprijs was zo’n vier miljoen euro en het is niet bekend hoeveel Scherrenberg ervoor heeft betaald.

De bedoeling is nu dat er creatieve bedrijven en horeca in de hal komen. Dat werd gisteravond bekendgemaakt tijdens een kleinschalige bijeenkomst van projectontwikkelaren en ondernemers in de oude fabriekshal van het Werkspoor.

Scherrenberg was gelijk om toen hij het pand van binnen zag, aldus het bericht. Hij gaat kijken of de fabriekshal en de nabijgelegen haven komende zomer al op een of andere manier in gebruik genomen kunnen worden. Ook een andere fabriekshal van Werkspoor, aan de overkant van de Tractieweg, is aangekocht door het ontwikkelcollectief Connecting Cartesius. En ook bij deze 175 meter lange oude fabriekshal is het de bedoeling dat er creatieve bedrijven en horeca in komen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding