Douane onderschept Chinese partij vervalste SKF-lagers

De Nederlandse douane heeft een tijdje geleden een zending vervalste lagers onderschept. De lagers voorzien van een SKF-kenmerk waren verstuurd door Wuxi Handa Bearing uit China en gericht aan Europe Bearing in Rotterdam. De partij vervalste SKF-lagers hebben een waarde van ongeveer 50.000 euro. De douane heeft de volledige zending lagers vernietigd.

SKF voert al jaren een actief no-tolerance beleid tegen de handel in namaaklagers. Deze namaakproducten zullen volgens SKF de lagerlevensduur sterk verminderen, de kwaliteit van het eindproduct negatief beïnvloeden of zelfs machines beschadigen. In het slechtste geval zou het installeren van een namaaklager kunnen leiden tot een ernstig bedrijfsongeval.

Iedereen kan bijdragen aan de strijd tegen de namaakhandel door rechtstreeks van producent of via geautoriseerde distributeurs de producten rechtstreeks te bestellen. Denk niet dat je namaakproducten kunt  herkennen door er simpelweg naar te kijken.

Meer informatie over de strijd van SKF tegen namaakproducten, is te vinden op de website Stop Fake Bearings: KLIK HIER.

Reacties

Nederland is niet zo streng met namaak. valt me mee dat ze deze lagers hebben vernietigd

Geplaatst door: jackoxll op
Douane onderschept Chinese partij vervalste SKF-lagers - Automobielmanagement.nl

Douane onderschept Chinese partij vervalste SKF-lagers

De Nederlandse douane heeft een tijdje geleden een zending vervalste lagers onderschept. De lagers voorzien van een SKF-kenmerk waren verstuurd door Wuxi Handa Bearing uit China en gericht aan Europe Bearing in Rotterdam. De partij vervalste SKF-lagers hebben een waarde van ongeveer 50.000 euro. De douane heeft de volledige zending lagers vernietigd.

SKF voert al jaren een actief no-tolerance beleid tegen de handel in namaaklagers. Deze namaakproducten zullen volgens SKF de lagerlevensduur sterk verminderen, de kwaliteit van het eindproduct negatief beïnvloeden of zelfs machines beschadigen. In het slechtste geval zou het installeren van een namaaklager kunnen leiden tot een ernstig bedrijfsongeval.

Iedereen kan bijdragen aan de strijd tegen de namaakhandel door rechtstreeks van producent of via geautoriseerde distributeurs de producten rechtstreeks te bestellen. Denk niet dat je namaakproducten kunt  herkennen door er simpelweg naar te kijken.

Meer informatie over de strijd van SKF tegen namaakproducten, is te vinden op de website Stop Fake Bearings: KLIK HIER.

Reacties

Nederland is niet zo streng met namaak. valt me mee dat ze deze lagers hebben vernietigd

Geplaatst door: jackoxll op