Meer dan dertig merken zijn met een stand vertegenwoordigd op deze allereerste editie. Ze worden geleverd door onder andere Nefkens, Bert Story, Lathouwers, Rüttchen, Van den Udenhout, Arend Auto en Nieuwkoop.

Autosalon Noord-Brabant is verdeeld over drie hallen, met een gezamenlijke oppervlakte van negenduizend vierkante meter. De premiummerken (onder meer Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, BMW en MINI) krijgen een eigen hal. Serieus geïnteresseerden die nader willen kennismaken met een bepaalde auto kunnen op het buitenterrein een proefrit maken, met keuze uit minstens zestig verschillende modellen.

"Nu de crisis grotendeels achter ons ligt en de economie zich herstelt, achten de dealerbedrijven van Autostad Den Bosch de tijd rijp om een mooi feestje te bouwen", luidt de toelichting op het nieuwe initiatief. Autosalon Noord-Brabant begint op donderdag 30 oktober met een businessavond (19.30-23.00 uur). Het betreft een samenwerking tussen businessclubs uit de wijde omgeving, waarbij de organisatie minstens 750 gasten verwacht. Burgemeester Rombouts van Den Bosch opent de avond. Op de reguliere publieksdagen zijn er in en rond het Autotron diverse activiteiten gepland.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding