Afgelopen vrijdag startte de crowdfunding van TripManager, de maandagochtend erop was de 450.000 euro al binnen. Het bedrijf heeft dit extra werkkapitaal nodig om TripManager ‘auto-op-afroep’ landelijk verder uit te rollen. Na een succesvolle start in Amsterdam en Rotterdam begin dit jaar wordt TripManager sinds kort landelijk aangeboden. Zevenbergen: "Volgend jaar verwachten we ongeveer 245 bedrijven te bedienen, een ruime verdubbeling ten opzichte van nu. We merken dat het product enorm aanslaat in de markt."

TripManager is een kruising tussen autodelen en autoverhuur. Het brengt werknemers op afroep een auto naar keuze op hun werkplek voor zakelijk en privé gebruik. TripManager wil op deze manier werkgevers én werknemers ontzorgen op het gebied van flexibele privé- en zakelijke mobiliteit.

Voor meer informatie http://www.tripmanager.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding