Daarmee staat de teller voor heel 2015 tot nu toe op 160, tegen 177 vorig jaar. De maand augustus eindigde toen overigens op 39 faillissementen, een fiks aantal dat sterk bepaald werd door het debacle van Koops Furness. Hierbij het overzicht van vorige maand, ontleend aan het Faillissementsregister.

Week 31: Geen faillissementen.

Week 32: Autobedrijf Van Den Akker Drachten BV – Drachten.
Week 33: Amab Holding BV – Rijswijk; R.a.m. Holding BV – Rosmalen; Rodeni Verkeersgroep BV – Hellevoetsluis; Rijwielhuis Dreumel BV – Dreumel.

Week 34: Car 2 Match BV – Abcoude; Amab Holding BV – Rijswijk; Spijkstaal Elektro BV – Spijkenisse; A.T.U. Auto Techniek Unger BV – Breda; Budget Bikes Harderwijk BV – Harderwijk; Garagebedrijf Sijstermans CV – Heerlen.

Week 35: Carcleaning Tip-Top – Nieuw-Weerdinge; Auto Actief Trip VOF – Stadskanaal; Gt Workforce BV – Eemshaven; G v/d Laan TTSR BV – Hank.