Dit meldt Bovemij op haar website. Bovemij heeft naast bedrijfsverzekeringen het laatste decennium ook andere producten ontwikkeld zoals consumentenverzekeringen, werknemersverzekeringen, financieringen en rechtshulp. Men spreekt zelf van "een compleet pakket aan producten en diensten dat aansluit bij de uitdagingen waar onze klanten voor staan." Deze bedrijfsonderdelen hadden veelal hun eigen namen.

Maar volgens Bovemij gaven klanten aan behoefte te hebben aan meer duidelijkheid: "Vandaar dat we ervoor hebben gekozen om voortaan onder één naam naar buiten  te treden: Bovemij."

De herpositionering van het bedrijf is het uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van de nieuwe huisstijl en het nieuwe logo. Namen zoals Dekavas en Care4Lease vervallen daarmee. De naam van fietsverzekeraar en marktleider ENRA, voor 100 procent in handen van Bovemij, blijft wel gehandhaafd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding