Millers Oils zoekt verkooppunten

Millers Oils Benelux zoekt automobielbedrijven, garagebedrijven, tuners, revisiebedrijven en automaterialenzaken die dealer van Miller, Evans Coolants Benelux en Rustyco willen worden. Voor zowel Millers als Evans zoekt de Benelux importeur twaalf bedrijven, voor Rustyco zijn dat er elf.

Millers Oils zoekt verkooppunten

Om dealer van het ene merk te worden, hoeft een bedrijf niet dealer van het andere merk te worden. Dit kan volgens de importeur wel, maar staat in principe los van elkaar."Al is het wel zo dat de producten van alledrie de merken elkaar aanvullen en de autoliefhebber en zijn klassieke wagens daarmee een uitgebreid assortiment bied," meent een woordvoerder.
De aanmeld- en selectieprocedure staat open voor automobielbedrijven, garagebedrijven, tuners, revisiebedrijven en automaterialenzaken in plaatsen waar nog geen dealer aanwezig is.

Millers Oils zoekt verkooppunten - Automobielmanagement.nl

Millers Oils zoekt verkooppunten

Millers Oils Benelux zoekt automobielbedrijven, garagebedrijven, tuners, revisiebedrijven en automaterialenzaken die dealer van Miller, Evans Coolants Benelux en Rustyco willen worden. Voor zowel Millers als Evans zoekt de Benelux importeur twaalf bedrijven, voor Rustyco zijn dat er elf.

Millers Oils zoekt verkooppunten

Om dealer van het ene merk te worden, hoeft een bedrijf niet dealer van het andere merk te worden. Dit kan volgens de importeur wel, maar staat in principe los van elkaar."Al is het wel zo dat de producten van alledrie de merken elkaar aanvullen en de autoliefhebber en zijn klassieke wagens daarmee een uitgebreid assortiment bied," meent een woordvoerder.
De aanmeld- en selectieprocedure staat open voor automobielbedrijven, garagebedrijven, tuners, revisiebedrijven en automaterialenzaken in plaatsen waar nog geen dealer aanwezig is.