Evenementenhal door overname in Belgische handen

Artexis Easyfairs, de Brusselse organisator van beurzen en beheerder van diverse expohallen en congresgebouwen, heeft Evenementenhal overgenomen.

Evenementhal telt vier locaties, in Hardenberg, Gorinchem en Venray en in Duitsland (Bad Salzuflen). Op de drie Nederlandse locaties worden circa 78 events georganiseerd. Het portfolio van Artexis Easyfairs beslaat nu door de overname elf eventlocaties (240.000 m²) en meer dan tweehonderd evenementen.

‘Evenementenhal sluit perfect aan op onze bestaande activiteiten om twee redenen. Ten eerste is Evenementenhal een van de marktleiders in zijn sector in Nederland en Artexis Easyfairs heeft al een uitstekende reputatie en een sterke aanwezigheid in de Benelux. Ten tweede zijn de events van Evenementenhal gebaseerd op een uiterst succesvol all-in concept’, zegt Eric Everard, oprichter en CEO van Artexis Easyfairs.

‘Deze overname leidt ons naar een nieuw niveau, waardoor we onze zichtbaarheid op de markt kunnen vergroten en ons kunnen profileren als een van de wereldwijd toonaangevende bedrijven in de sector van de beurzen, meetings en evenementen’, vervolgt Everard.

In 2015 trok Evenementenhal 10.000 exposanten en 600.000 bezoekers aan met evenementen in Hardenberg (eigendom), Gorinchem (eigendom) en Venray (gehuurd) in Nederland en Bad Salzuflen (gehuurd) in Duitsland. Het bedrijf organiseert 78 evenementen, hoofdzakelijk B2B-vakbeurzen in sectoren zoals land- & tuinbouw, transport & logistiek, scheepvaart, bouw & constructie en de automobielsector. Vóór de overname door Artexis Easyfairs was Evenementenhal in gezamenlijke handen van H2 Equity Partners Fund, ABN Amro Participaties en twee minderheidsaandeelhouders.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Evenementenhal door overname in Belgische handen - Automobielmanagement.nl

Evenementenhal door overname in Belgische handen

Artexis Easyfairs, de Brusselse organisator van beurzen en beheerder van diverse expohallen en congresgebouwen, heeft Evenementenhal overgenomen.

Evenementhal telt vier locaties, in Hardenberg, Gorinchem en Venray en in Duitsland (Bad Salzuflen). Op de drie Nederlandse locaties worden circa 78 events georganiseerd. Het portfolio van Artexis Easyfairs beslaat nu door de overname elf eventlocaties (240.000 m²) en meer dan tweehonderd evenementen.

‘Evenementenhal sluit perfect aan op onze bestaande activiteiten om twee redenen. Ten eerste is Evenementenhal een van de marktleiders in zijn sector in Nederland en Artexis Easyfairs heeft al een uitstekende reputatie en een sterke aanwezigheid in de Benelux. Ten tweede zijn de events van Evenementenhal gebaseerd op een uiterst succesvol all-in concept’, zegt Eric Everard, oprichter en CEO van Artexis Easyfairs.

‘Deze overname leidt ons naar een nieuw niveau, waardoor we onze zichtbaarheid op de markt kunnen vergroten en ons kunnen profileren als een van de wereldwijd toonaangevende bedrijven in de sector van de beurzen, meetings en evenementen’, vervolgt Everard.

In 2015 trok Evenementenhal 10.000 exposanten en 600.000 bezoekers aan met evenementen in Hardenberg (eigendom), Gorinchem (eigendom) en Venray (gehuurd) in Nederland en Bad Salzuflen (gehuurd) in Duitsland. Het bedrijf organiseert 78 evenementen, hoofdzakelijk B2B-vakbeurzen in sectoren zoals land- & tuinbouw, transport & logistiek, scheepvaart, bouw & constructie en de automobielsector. Vóór de overname door Artexis Easyfairs was Evenementenhal in gezamenlijke handen van H2 Equity Partners Fund, ABN Amro Participaties en twee minderheidsaandeelhouders.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding