Dusseldorp neemt BMW-dealer Maaral over

BMW- en Mini-dealer Maaral, met vestigingen in Alkmaar, Hoorn en Zaandam, wordt overgenomen door Dusseldorp Automotive.

Dusseldorp neemt BMW-dealer Maaral over

Enkele weken geleden hebben beide partijen overeenstemming bereikt met betrekking tot de overname en vandaag is de definitieve koopovereenkomst ondertekend. De Maaral-vestigingen zullen verder gaan onder de naam "Dusseldorp".

De gedeelde visie, bedrijfscultuur en toenemende schaalvergroting in het BMW dealernetwerk hebben Jan Veldman doen besluiten zijn bedrijven te verkopen aan Dusseldorp Automotive, zo meldt het persbericht. Jan Veldman is sinds 1994 directeur eigenaar van de Maaral-bedrijven. Met zijn ruime ervaring en grote netwerk blijft Jan Veldman in een adviserende rol nauw betrokken bij de groep.
Onder voorbehoud van goedkeuring door de ACM (Autoriteit Consument en Markt) zullen de Maaral-bedrijven worden toegevoegd aan Dusseldorp Automotive. Naar verwachting zal de beoogde transactie in het vierde kwartaal 2016 definitief afgerond zijn.

Dusseldorp Automotive is al 60 jaar partner van BMW Group en is naast Apeldoorn, Deventer, Hoogeveen, Naarden en Zwolle nu ook gevestigd in Alkmaar, Hoorn en Zaandam. Onder de naam STARS Schadeherstel beschikt Dusseldorp Automotive over een merkonafhankelijk schadeherstelbedrijf.

Ten slotte maakt ook het eigen multi-merk leaselabel Dusseldorp Carlease deel uit van de activiteiten van Dusseldorp Automotive.

Dusseldorp neemt BMW-dealer Maaral over - Automobielmanagement.nl

Dusseldorp neemt BMW-dealer Maaral over

BMW- en Mini-dealer Maaral, met vestigingen in Alkmaar, Hoorn en Zaandam, wordt overgenomen door Dusseldorp Automotive.

Dusseldorp neemt BMW-dealer Maaral over

Enkele weken geleden hebben beide partijen overeenstemming bereikt met betrekking tot de overname en vandaag is de definitieve koopovereenkomst ondertekend. De Maaral-vestigingen zullen verder gaan onder de naam "Dusseldorp".

De gedeelde visie, bedrijfscultuur en toenemende schaalvergroting in het BMW dealernetwerk hebben Jan Veldman doen besluiten zijn bedrijven te verkopen aan Dusseldorp Automotive, zo meldt het persbericht. Jan Veldman is sinds 1994 directeur eigenaar van de Maaral-bedrijven. Met zijn ruime ervaring en grote netwerk blijft Jan Veldman in een adviserende rol nauw betrokken bij de groep.
Onder voorbehoud van goedkeuring door de ACM (Autoriteit Consument en Markt) zullen de Maaral-bedrijven worden toegevoegd aan Dusseldorp Automotive. Naar verwachting zal de beoogde transactie in het vierde kwartaal 2016 definitief afgerond zijn.

Dusseldorp Automotive is al 60 jaar partner van BMW Group en is naast Apeldoorn, Deventer, Hoogeveen, Naarden en Zwolle nu ook gevestigd in Alkmaar, Hoorn en Zaandam. Onder de naam STARS Schadeherstel beschikt Dusseldorp Automotive over een merkonafhankelijk schadeherstelbedrijf.

Ten slotte maakt ook het eigen multi-merk leaselabel Dusseldorp Carlease deel uit van de activiteiten van Dusseldorp Automotive.