Samenwerking Opel en CarGarantie Nederland

Opel Nederland BV en CarGarantie gaan samenwerken. De gemeenschappelijk ontwikkelde verzekering tegen reparatiekosten “Opel Nieuwe Auto´s”, de garantie “Opel Young Occasions” voor jonge occasions en de Opel Occasions garantieformule voor occasions worden in Nederland geïntroduceerd.

Samenwerking Opel en CarGarantie Nederland

Opelklanten rijden met de nieuwe producten voortaan beschermd rond tegen reparatiekosten. Zowel bij de reparatiekostenverzekering voor nieuwe auto’s als bij de garantie voor occasions en jonge occasions gaat het om een complete dekking die alle elektronische en mechanische onderdelen omvat; typische slijtageonderdelen (banden, enz.) blijven echter uitgesloten. Bij reparaties neemt CarGarantie de loon- en materiaalkosten volledig voor haar rekening, zonder dat de eigenaar van de auto ook maar 1 eurocent vooruit hoeft te betalen.

Opel Nieuw voor nieuwe auto’s
Opel Nieuw kan voor alle nieuwe auto’s van het merk Opel worden afgesloten gedurende de tweejarige fabrieksgarantie van Opel en binnen de eerste 40.000 kilometer. Voor deze bescherming tegen reparatiekosten bestaan er twee productvarianten. Wie veel kilometers rijdt, opteert het best voor "Opel Nieuw 30.000 KM". Deze reparatiekostenverzekering kan worden gesloten voor 12, 24 of 36 maanden met een kilometerbegrenzing afhankelijk van de looptijd tot 90.000, 120.000 of 150.000 kilometer. De goedkopere "Opel Nieuw 15.000 KM" is geknipt voor wie minder op de baan is, want het kilometeraantal is, afhankelijk van de looptijd, begrensd tot 45.000, 60.000 of 75.000 kilometer.

Opel Young Occasions
De garantieformule "Opel Young Occasions" kan zonder kilometerbeperking worden gesloten voor een looptijd van 12, 24 of 36 maanden, zelfs tijdens de tweejarige fabrieksgarantie van Opel en binnen de eerste 40.000 kilometer. De garantie begint te lopen bij de levering van de auto en omvat de resterende looptijd van de fabrieksgarantie en de garantie voor jonge occasions.

Opel Occasions
Deze garantieformule geldt voor occasions van het merk Opel en kan bij verkoop van de auto worden gesloten. Auto’s tot maximaal 8 jaar oud en met een totaal van 160.000 kilometer op de teller genieten deze garantie gedurende 12 maanden. Voor auto’s die tijdens de eerste zeven jaar verzekerd worden, kan een garantie met een looptijd van 24 maanden worden afgesloten. In dat geval bestaat er geen kilometerbeperking.

Overal in Europa beschermd
De bescherming tegen reparatiekosten voor nieuwe auto’s, jonge occasions en occasions is gebonden aan het voertuig en kan bij verandering van eigenaar binnen de looptijd aan de nieuwe eigenaar worden overgedragen. Bovendien geldt deze garantie ook voor vakantie- en zakenreizen binnen heel Europa.

Samenwerking Opel en CarGarantie Nederland - Automobielmanagement.nl

Samenwerking Opel en CarGarantie Nederland

Opel Nederland BV en CarGarantie gaan samenwerken. De gemeenschappelijk ontwikkelde verzekering tegen reparatiekosten “Opel Nieuwe Auto´s”, de garantie “Opel Young Occasions” voor jonge occasions en de Opel Occasions garantieformule voor occasions worden in Nederland geïntroduceerd.

Samenwerking Opel en CarGarantie Nederland

Opelklanten rijden met de nieuwe producten voortaan beschermd rond tegen reparatiekosten. Zowel bij de reparatiekostenverzekering voor nieuwe auto’s als bij de garantie voor occasions en jonge occasions gaat het om een complete dekking die alle elektronische en mechanische onderdelen omvat; typische slijtageonderdelen (banden, enz.) blijven echter uitgesloten. Bij reparaties neemt CarGarantie de loon- en materiaalkosten volledig voor haar rekening, zonder dat de eigenaar van de auto ook maar 1 eurocent vooruit hoeft te betalen.

Opel Nieuw voor nieuwe auto’s
Opel Nieuw kan voor alle nieuwe auto’s van het merk Opel worden afgesloten gedurende de tweejarige fabrieksgarantie van Opel en binnen de eerste 40.000 kilometer. Voor deze bescherming tegen reparatiekosten bestaan er twee productvarianten. Wie veel kilometers rijdt, opteert het best voor "Opel Nieuw 30.000 KM". Deze reparatiekostenverzekering kan worden gesloten voor 12, 24 of 36 maanden met een kilometerbegrenzing afhankelijk van de looptijd tot 90.000, 120.000 of 150.000 kilometer. De goedkopere "Opel Nieuw 15.000 KM" is geknipt voor wie minder op de baan is, want het kilometeraantal is, afhankelijk van de looptijd, begrensd tot 45.000, 60.000 of 75.000 kilometer.

Opel Young Occasions
De garantieformule "Opel Young Occasions" kan zonder kilometerbeperking worden gesloten voor een looptijd van 12, 24 of 36 maanden, zelfs tijdens de tweejarige fabrieksgarantie van Opel en binnen de eerste 40.000 kilometer. De garantie begint te lopen bij de levering van de auto en omvat de resterende looptijd van de fabrieksgarantie en de garantie voor jonge occasions.

Opel Occasions
Deze garantieformule geldt voor occasions van het merk Opel en kan bij verkoop van de auto worden gesloten. Auto’s tot maximaal 8 jaar oud en met een totaal van 160.000 kilometer op de teller genieten deze garantie gedurende 12 maanden. Voor auto’s die tijdens de eerste zeven jaar verzekerd worden, kan een garantie met een looptijd van 24 maanden worden afgesloten. In dat geval bestaat er geen kilometerbeperking.

Overal in Europa beschermd
De bescherming tegen reparatiekosten voor nieuwe auto’s, jonge occasions en occasions is gebonden aan het voertuig en kan bij verandering van eigenaar binnen de looptijd aan de nieuwe eigenaar worden overgedragen. Bovendien geldt deze garantie ook voor vakantie- en zakenreizen binnen heel Europa.