Reden voor de overname is de groei; deze maakt het noodzakelijk om alle activiteiten per 1 maart 2017 vanuit de vestigingsplaats Moerdijk uit te voeren. Nu wordt er nog gebruik gemaakt van twee locaties. "Omdat er verschil van inzicht was over de Belgische locatie in Berchem is besloten om ook het Belgische aandelenpakket over te nemen", aldus Tyres in Stock. "Met de overname van de aandelen is de Belgische onderneming definitief ingelijfd: Een logische stap. Voor alle afnemers en leveranciers heeft de overname geen verdere consequenties."

30 miljoen banden

Tyres in Stock bestaat al sinds 2010. Afnemers in heel Europa bestellen banden via de webshop. Het aanbod telt ongeveer 400 leveranciers. De virtuele voorraad banden bestaat uit meer dan 30 miljoen banden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding