Verhuurder supercars over de kop

Het Amsterdamse SuperCar Experience, waar je voor een redelijk bedrag even in een Lamborghini of Ferrari kon rijden, is over de kop.

Dat meldt RTL-Z. SuperCar Experience werd in 2014 opgericht door twee jonge ondernemers die eerst een Lamborghini Gallardo kochten en de stal daarna uitbreidden met een Ferrari F430 F1 Spider en twee Audi’s. Vorig jaar liet het tweetal nog weten het aanbod graag verder uit te breiden maar deze week is het faillissement uitgesproken. In het jaarverslag over 2016 werd al gemeld dat het voortbestaan van het bedrijf door de wankele financiële situatie in gevaar was. De curator kon nog geen nadere informatie geven over de oorzaken terwijl het bedrijf zich voor RTL-Z onbereikbaar hield.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Verhuurder supercars over de kop - Automobielmanagement.nl

Verhuurder supercars over de kop

Het Amsterdamse SuperCar Experience, waar je voor een redelijk bedrag even in een Lamborghini of Ferrari kon rijden, is over de kop.

Dat meldt RTL-Z. SuperCar Experience werd in 2014 opgericht door twee jonge ondernemers die eerst een Lamborghini Gallardo kochten en de stal daarna uitbreidden met een Ferrari F430 F1 Spider en twee Audi’s. Vorig jaar liet het tweetal nog weten het aanbod graag verder uit te breiden maar deze week is het faillissement uitgesproken. In het jaarverslag over 2016 werd al gemeld dat het voortbestaan van het bedrijf door de wankele financiële situatie in gevaar was. De curator kon nog geen nadere informatie geven over de oorzaken terwijl het bedrijf zich voor RTL-Z onbereikbaar hield.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding