MobiliteitsRAI zet volgende stap tijdens tweede versie

Op 24 en 25 september 2019 komen de belangrijkste spelers in de mobiliteitswereld bij elkaar in RAI Amsterdam tijdens de tweede versie van de MobiliteitsRAI. Op het tweedaagse congres en expo gaan overheden, vervoerders, verladers en leveranciers met elkaar in gesprek over de toekomst van het goederen- en personenvervoer en presenteren de nieuwste producten en diensten.

MobiliteitsRAI zet volgende stap tijdens tweede versie

"Het mobiliteitslandschap ontwikkelt zich in een razend tempo. Voor ondernemers en overheden geldt dat zij elkaar steeds meer nodig hebben om realistische doelstellingen te kunnen maken en te halen," aldus RAI Vereniging voorzitter Steven van Eijck. "Een platform als de MobiliteitsRAI verbindt, inspireert en is daarom de plek bij uitstek om met elkaar in gesprek te gaan en oplossingen te vinden voor efficiënt, duurzaam en veilig vervoer." Tijdens het tweedaagse congres wisselen plenaire presentaties, paneldiscussies, toekomstvisies, netwerkdiners en workshops rondom het zwaar en licht goederentransport en personenvervoer elkaar af. 

Expo

In tegenstelling tot de vorige editie, ligt de focus van het expo niet op het tentoonstellen van veel producten, maar meer op het faciliteren van klant-relatiecontact. Deelnemende bedrijven kunnen kiezen uit compleet ingerichte hospitality units in drie verschillende groottes. Er is ruimte voor 120 deelnemers. Naast de hospitality units is er beperkt ruimte voor het fysiek presenteren van producten. In het hart van de expo komt een start-up plein, waar nieuwkomers in de sector zich presenteren.

MobiliteitsRAI zet volgende stap tijdens tweede versie - Automobielmanagement.nl

MobiliteitsRAI zet volgende stap tijdens tweede versie

Op 24 en 25 september 2019 komen de belangrijkste spelers in de mobiliteitswereld bij elkaar in RAI Amsterdam tijdens de tweede versie van de MobiliteitsRAI. Op het tweedaagse congres en expo gaan overheden, vervoerders, verladers en leveranciers met elkaar in gesprek over de toekomst van het goederen- en personenvervoer en presenteren de nieuwste producten en diensten.

MobiliteitsRAI zet volgende stap tijdens tweede versie

"Het mobiliteitslandschap ontwikkelt zich in een razend tempo. Voor ondernemers en overheden geldt dat zij elkaar steeds meer nodig hebben om realistische doelstellingen te kunnen maken en te halen," aldus RAI Vereniging voorzitter Steven van Eijck. "Een platform als de MobiliteitsRAI verbindt, inspireert en is daarom de plek bij uitstek om met elkaar in gesprek te gaan en oplossingen te vinden voor efficiënt, duurzaam en veilig vervoer." Tijdens het tweedaagse congres wisselen plenaire presentaties, paneldiscussies, toekomstvisies, netwerkdiners en workshops rondom het zwaar en licht goederentransport en personenvervoer elkaar af. 

Expo

In tegenstelling tot de vorige editie, ligt de focus van het expo niet op het tentoonstellen van veel producten, maar meer op het faciliteren van klant-relatiecontact. Deelnemende bedrijven kunnen kiezen uit compleet ingerichte hospitality units in drie verschillende groottes. Er is ruimte voor 120 deelnemers. Naast de hospitality units is er beperkt ruimte voor het fysiek presenteren van producten. In het hart van de expo komt een start-up plein, waar nieuwkomers in de sector zich presenteren.