Bedrijfsmiddelen failliete Nieuwkoop Automotive Group in de veiling

Veilingplatform BVA Auctions organiseert in opdracht van de curator een online faillissementsveiling voor alle bedrijfsmiddelen van faillissement Nieuwkoop Automotive Group uit Den Bosch. Tot en met 19 juni 2018 kunnen geïnteresseerden meebieden op ruim 400 kavels.

Bedrijfsmiddelen failliete Nieuwkoop Automotive Group in de veiling

Onder de ‘virtuele hamer’ gaan o.a. een kampeerwagen Chasson Flash 11, Fiat 124 Spider, grijpvoorraad ladekasten, 2-koloms hefbruggen, personen- en bedrijfsauto’s, kantoor- en werkplaatsinventaris, onderdelen en veel meer.

Nieuwkoop Automotive Group is op 1 mei 2018 failliet verklaard. Het autobedrijf was ruim zestig jaar actief in Den Bosch en omgeving als (service)dealer voor de merken Mazda, Jeep, Alfa Romeo, Fiat, Abarth, Skoda en Saab en Suzuki.

Meer informatie over de kavels en veiling via DEZE LINK.

Bedrijfsmiddelen failliete Nieuwkoop Automotive Group in de veiling - Automobielmanagement.nl

Bedrijfsmiddelen failliete Nieuwkoop Automotive Group in de veiling

Veilingplatform BVA Auctions organiseert in opdracht van de curator een online faillissementsveiling voor alle bedrijfsmiddelen van faillissement Nieuwkoop Automotive Group uit Den Bosch. Tot en met 19 juni 2018 kunnen geïnteresseerden meebieden op ruim 400 kavels.

Bedrijfsmiddelen failliete Nieuwkoop Automotive Group in de veiling

Onder de ‘virtuele hamer’ gaan o.a. een kampeerwagen Chasson Flash 11, Fiat 124 Spider, grijpvoorraad ladekasten, 2-koloms hefbruggen, personen- en bedrijfsauto’s, kantoor- en werkplaatsinventaris, onderdelen en veel meer.

Nieuwkoop Automotive Group is op 1 mei 2018 failliet verklaard. Het autobedrijf was ruim zestig jaar actief in Den Bosch en omgeving als (service)dealer voor de merken Mazda, Jeep, Alfa Romeo, Fiat, Abarth, Skoda en Saab en Suzuki.

Meer informatie over de kavels en veiling via DEZE LINK.