Tot nu toe was Heuver vooral vertegenwoordigd in het noorden en oosten van het land.

"Wij zijn er trots op dat we onze franchise op deze manier hebben kunnen uitbreiden", zegt Bertus Heuver, directeur. "De vestiging in Venlo is een gerenommeerd familiebedrijf met een rijke historie, net als ons bedrijf. Onze klanten in die regio profiteren dankzij deze overname van een compleet assortiment van alle soorten banden en natuurlijk de gedeelde kennis van onze complete groep. Bovendien kunnen onze nieuwe klanten ook rekenen op de Heuver-garanties, waarmee wij hun verwachtingen willen overtreffen."

De Heuver groep bestaat uit 14 Profile Heuvers verspreid over Noord-, Oost- en Zuid-Nederland en een bandengroothandel in Hardenberg.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding