Car2Go breidt uit naar Schiphol

Car2Go breidt de autodeel service uit naar de luchthaven Schiphol door het openen van speciale parkeerplaatsen voor de elektrische auto’s. Daarmee ontstaat er voor klanten naar eigen zeggen een flexibele en milieuvriendelijke optie voor hun reis van of naar de luchthaven.

Car2Go breidt uit naar Schiphol

Met de opening van 16 parkeerplaatsen met 8 laadpalen in de openbare parkeergarage van het World Trade Centre op de luchthaven Schiphol kunnen Car2go gebruikers vanaf nu 24 uur per dag, 7 dagen per week een elektrische Smart Fortwo pakken of parkeren. De nieuwe hub is op loopafstand van de terminal. De slagboom opent automatisch bij het in/uitrijden van de parkeergarage, doordat de kentekens van de Car2go auto’s automatisch herkend worden. De uitbreiding vergroot de mogelijkheden voor nationale en internationale gebruikers van de autodeel service. De luchthaven Schiphol is de tweede hub, na Stadshart Amstelveen, buiten de ring van Amsterdam waar klanten hun Car2go huur kunnen starten of beëindigen.

Car2Go breidt uit naar Schiphol - Automobielmanagement.nl

Car2Go breidt uit naar Schiphol

Car2Go breidt de autodeel service uit naar de luchthaven Schiphol door het openen van speciale parkeerplaatsen voor de elektrische auto’s. Daarmee ontstaat er voor klanten naar eigen zeggen een flexibele en milieuvriendelijke optie voor hun reis van of naar de luchthaven.

Car2Go breidt uit naar Schiphol

Met de opening van 16 parkeerplaatsen met 8 laadpalen in de openbare parkeergarage van het World Trade Centre op de luchthaven Schiphol kunnen Car2go gebruikers vanaf nu 24 uur per dag, 7 dagen per week een elektrische Smart Fortwo pakken of parkeren. De nieuwe hub is op loopafstand van de terminal. De slagboom opent automatisch bij het in/uitrijden van de parkeergarage, doordat de kentekens van de Car2go auto’s automatisch herkend worden. De uitbreiding vergroot de mogelijkheden voor nationale en internationale gebruikers van de autodeel service. De luchthaven Schiphol is de tweede hub, na Stadshart Amstelveen, buiten de ring van Amsterdam waar klanten hun Car2go huur kunnen starten of beëindigen.