Bonden wijzen eindbod nieuwe cao Metalektro af

De vakbonden hebben het nieuwe cao-bod van werkgevers in de metaalsector definitief naast zich neergelegd. FME noemt het onbegrijpelijk dat de bonden het eindbod niet hebben geaccepteerd.

Bonden wijzen eindbod nieuwe cao Metalektro af

Het nieuwe eindbod bevat volgens FME een gemiddelde loonstijging van 2,86% . FNV en CNV hebben schriftelijk laten weten niet op het eindbod in te gaan. FME vindt dit onbegrijpelijk.

De stakingen voor een goede cao Metalektro gaan ondertussen gewoon door. De vakbonden hebben de werkgeversorganisatie FME laten weten niet onder de indruk te zijn van het eindbod. Komende donderdag en vrijdag staan stakingen in Zuid-Holland op de planning bij IHC, Fokker en vele andere metaalbedrijven uit de regio’s Papendrecht en Ridderkerk.

FME noemt de nieuwe stakingen in een eerste reactie ‘heel jammer’ en ‘onbegrijpelijk’. De werkgeversvereniging gaat nu eerst met zijn leden in beraad over de volgende stappen. FME gaf eerder al aan dat de stakingen niet goed zijn voor het imago van de sector.

Bonden wijzen eindbod nieuwe cao Metalektro af - Automobielmanagement.nl

Bonden wijzen eindbod nieuwe cao Metalektro af

De vakbonden hebben het nieuwe cao-bod van werkgevers in de metaalsector definitief naast zich neergelegd. FME noemt het onbegrijpelijk dat de bonden het eindbod niet hebben geaccepteerd.

Bonden wijzen eindbod nieuwe cao Metalektro af

Het nieuwe eindbod bevat volgens FME een gemiddelde loonstijging van 2,86% . FNV en CNV hebben schriftelijk laten weten niet op het eindbod in te gaan. FME vindt dit onbegrijpelijk.

De stakingen voor een goede cao Metalektro gaan ondertussen gewoon door. De vakbonden hebben de werkgeversorganisatie FME laten weten niet onder de indruk te zijn van het eindbod. Komende donderdag en vrijdag staan stakingen in Zuid-Holland op de planning bij IHC, Fokker en vele andere metaalbedrijven uit de regio’s Papendrecht en Ridderkerk.

FME noemt de nieuwe stakingen in een eerste reactie ‘heel jammer’ en ‘onbegrijpelijk’. De werkgeversvereniging gaat nu eerst met zijn leden in beraad over de volgende stappen. FME gaf eerder al aan dat de stakingen niet goed zijn voor het imago van de sector.