De 2e editie zal plaatsvinden van 3 tot en met 7 april 2019. De tentoonstelling is met bijna 50.000 m2 een stuk groter dan de eerste editie, en ook het aanbod is flink gestegen.

Meer dan 200 auto’s van importeurs,dealers en uit bijzondere privé-collecties zijn te bewonderen in de zeven hallen van de RAI. Opnieuw zal het accent worden gelegd op auto’s die de harten sneller doen kloppen. Auto’s die je vrijwel nooit (meer) in het dagelijkse straatbeeld ziet.

De IAMS vindt plaats in de karakteristieke Europahal met aanleunende hallen 2 en 3 maar ook met hal 7 (Amstelhal) en met hal 8 (Parkhal). Hal 1,2,3,6 en 7 zullen gevuld worden met tuning, performance, supercars en hypercars en tientallen standhouders. Daarnaast bevindt zich in Hal 8 (de 13.000m2 grote Parkhal) de Live Action Arena met demonstraties van tal van autosport variaties: van drift tot rensport en van Formule auto tot Supercar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding