Distributieactiviteiten versterkt bij PartsPoint

Per 1 augustus jl. heeft PartsPoint haar distributieactiviteiten versterkt om de relatie met de vrije grossier intensiever te onderhouden. Fred Kamphuis gaat als general manager full-time leiding geven aan deze business unit van PartsPoint. 

Distributieactiviteiten versterkt bij PartsPoint

Sinds enkele maanden maakt PartsPoint Group deel uit van Alliance Automotive Group. De naam van de business unit die Fred Kamphuis (links op de foto) gaat leiden wordt gewijzigd van AD Nederland b.v. naar “Alliance Automotive Trading B.V.” 

Kamphuis was reeds werkzaam bij PartsPoint in de rol van director product management & purchasing. Jan Verbeek (37, rechts op de foto) neemt deze positie over. Hij is sinds de overname van USN-Century al werkzaam voor PartsPoint, het meest recent als product group manager. Deze positie wordt ingevuld vanuit de eigen gelederen met Sem de Wit (29), hij is per dezelfde datum in deze functie aangesteld.

Cor Baltus, CEO PartsPoint Group: “PartsPoint Group heeft besloten meer focus op het vrije grossierskanaal te leggen. Om dit te realiseren hebben we besloten Fred Kamphuis uitsluitend verantwoordelijk te maken voor Alliance Automotive Trading, de business unit waarin al onze distributieactiviteiten richting de vrije grossiers zijn ondergebracht. Deze naam is overigens een logisch vervolg op de overname van PartsPoint Group door Alliance Automotive Group en dus het afbouwen van de banden met AD International.”

Distributieactiviteiten versterkt bij PartsPoint - Automobielmanagement.nl

Distributieactiviteiten versterkt bij PartsPoint

Per 1 augustus jl. heeft PartsPoint haar distributieactiviteiten versterkt om de relatie met de vrije grossier intensiever te onderhouden. Fred Kamphuis gaat als general manager full-time leiding geven aan deze business unit van PartsPoint. 

Distributieactiviteiten versterkt bij PartsPoint

Sinds enkele maanden maakt PartsPoint Group deel uit van Alliance Automotive Group. De naam van de business unit die Fred Kamphuis (links op de foto) gaat leiden wordt gewijzigd van AD Nederland b.v. naar “Alliance Automotive Trading B.V.” 

Kamphuis was reeds werkzaam bij PartsPoint in de rol van director product management & purchasing. Jan Verbeek (37, rechts op de foto) neemt deze positie over. Hij is sinds de overname van USN-Century al werkzaam voor PartsPoint, het meest recent als product group manager. Deze positie wordt ingevuld vanuit de eigen gelederen met Sem de Wit (29), hij is per dezelfde datum in deze functie aangesteld.

Cor Baltus, CEO PartsPoint Group: “PartsPoint Group heeft besloten meer focus op het vrije grossierskanaal te leggen. Om dit te realiseren hebben we besloten Fred Kamphuis uitsluitend verantwoordelijk te maken voor Alliance Automotive Trading, de business unit waarin al onze distributieactiviteiten richting de vrije grossiers zijn ondergebracht. Deze naam is overigens een logisch vervolg op de overname van PartsPoint Group door Alliance Automotive Group en dus het afbouwen van de banden met AD International.”